Bilderna på Anna Brolin golvar följarna – vänta bara tills hon vänder sig om

Anna Brolin är en välkänd programledare på TV4. Den 43-åriga Stockholmaren slog igenom i kanalens sportsändningar redan 2008 och har sedan dess haft många olika uppdrag.

På senare tid har hon gått från fotbollsplanerna till att leda flera av kanalens största underhållningsprogram, som ”Biggest Loser” och ”Efter fem”.

Anna har även deltagit i ”Let’s Dance” som kändisdansare för elva år sedan. Nu är hon återigen aktuell, då inspelningarna för den kommande säsongen av realityserien ”Farmen” har börjat.

Programmet, där deltagarna får prova på livet som bönder, spelas in vid gården Norra Brandstorp i Smålands skogar. Vid sin sida har Brolin mentor Hans Wincent, som fortsätter att vägleda deltagarna även denna säsong.

Foto: Instagram

Anna verkar mycket nöjd med att inspelningarna nu är igång. På Instagram delar hon med sig av sin entusiasm och sin somriga stil.

– Tillbaka på landsvägarna i Farmenland. Och nu är vi igång och jag kan nog lova att det blir en otrolig sommar att få följa just det här gänget! Ett mycket gott första intryck kan avslöjas och nu är jag sjukt spänd på hur allt kommer utveckla sig. Och hallå – att få göra entré i den här sommardröm en är ju en dröm i sig! skriver Anna Brolin på Instagram.

Foto: Instagram

Reaktionerna från tittarna har varit överväldigande positiva. En tittare kommenterar:

– Håret och klänningen så fina. Hela du strålar glädje.

En annan skriver:

– Kul med ny säsong! Så härlig outfit.

Viaplays programledare Suzanne Sjögren kommenterar också:

– Jag har likadan!! Skönaste klänningen jag haft. Heja dig!

Ytterligare en tittare säger:

– Sååååå somrig i klänningen och snygg frisyr.

Och en annan tillägger:

– Så vacker. Ser fram emot en ny säsong av Farmen.

Vi önskar Anna stort lycka till med de nya Farmen-inspelningarna!

Sponsrat innehåll

Andra läste även