Bingolotto-profilen David Lindgren delar ärligt om sin tabbe i direktsändning

Under den utökade påskbingosändningen av Bingolotto bjöd showartisten David Lindgren på öppenhjärtiga ord efter en minnesvärd tabbe i en tidigare sändning. Den extra timmen av Bingolotto, kallad ”Chans till revansch”, inspirerad av Lindgren själv, blev tillfället för honom att adressera händelsen från julens uppesittarkväll.

David Lindgren, känd för sin musikalitet och scennärvaro, hade under julaftonssändningen av Bingolotto en känslosam upplevelse när hans försök att sjunga in tolvslaget med ”O helga natt” inte gick som planerat. Reaktionerna från tittare och sociala medier lät inte vänta på sig, vilket satte press på Lindgren och påverkade hans självförtroende.

”En personlig besvikelse” – Lindgrens ärliga reflektioner

I den senaste Bingolottosändningen erkände David Lindgren öppet att händelsen på julaftonen blev en personlig besvikelse för honom. Han delade med sig av sina tankar och känslor kring incidenten och berättade om de efterföljande dagarna som präglades av självkritik och oro för reaktionerna från publiken.

Foto: TV4

Lindgren, som beskrev sig själv som en perfektionist, tog hårt på situationen och kände att hans självförtroende skadades av den lilla tabben. Han betonade hur snabbt självförtroendet kan försvinna inom underhållningsbranschen och hur en enda händelse kan påverka ens uppfattning om sig själv.

– Min röst pallade inte riktigt, så det gick inte som jag ville att det skulle gå, förklarar David i Bingolotto och fortsätter:

– Ibland vill man bara att det ska bli bra, just den låten älskar jag, det är min absoluta favoritlåt. Jag har sjungit den tusen gånger. Jag ville verkligen göra det bra och att folk skulle få en härlig känsla in i julen men jag tycker verkligen inte att det blev det. Det var verkligen för mig en personlig besvikelse.

Foto: TV4

Stöd och uppmuntran från familj och fans

Trots den initiala rädslan för att konfrontera reaktionerna från omvärlden, fann David Lindgren stöd och uppmuntran från sin fru Kristina och sina fans. Hans fru, Kristina, spelade en betydande roll i att stötta honom genom att hantera kommentarerna på sociala medier och försäkra honom om den övervägande kärleken och stödet från allmänheten och hans kollegor inom branschen.

– Jag bad min fru Kristina: ”Kan inte du gå in och kolla?” Det kanske inte var någon som såg det… Och hon bara ”oj, vad du har fått kommentarer!” och jag bara ”nej nej nej”, blev helt kallsvettig.

Men inne i kommentarsfältet så fanns det inget annat än kärlek.

I ljuset av tabben och dess efterverkningar visar David Lindgrens ärliga reflektioner och det stöd han har fått, att även framstående artister kan känna sig sårbara och behöva stöd i svåra stunder. Med öppenhet och mod tar han steget mot att återta sin plats på scenen med en ny känsla av förståelse och styrka.

Sponsrat innehåll

Andra läste även