Deltagarnas vilda fest i Farmen – avslöjar de tittarna inte fick se

Deltagarna hade en vild festkväll i Farmen. När Anna Brolin frågar vad som hände börjar deltagarna fnissa. Nu berättar deltagarna vad som egentligen hände och varför de började skratta.

Vi är nu inne på fjortonde säsongen av Farmen och den är i full gång. Tävlingen är på blodigt allvar och flera som har kommit tillbaka från Torpet har lagt märke till att den goda stämning som var är som bortblåst.

Hänt har intervjuat deltagare och en av dom är Robin Kacaniklic. De frågar hur han upplevde den stora förändringen när han kom tillbaka efter att ha varit borta en längre tid.

– Jag märkte nästan direkt efter välkomnandet att det inte var sig likt. Direkt såg man ju att de går iväg dit och de går iväg dit, och sen pratade jag såklart med de som jag hängde mycket med första veckan och fick lite info att det inte var lika najs som när jag lämnade, säger han till Hänt.

Den dåliga stämningen verkar vara som bortblåst under söndagens avsnitt.

Festen i Farmen

I söndagens avsnitt kom ett brev där det stod att deltagarna skulle få gå på marknad. När dom väl var på marknad så var valet självklart. Köpet blev godis och sprit, vilket visade sig vara ett mycket bra val med facit i hand.

Det är drycken som leder till att det blir fest på Farmen. Stämningen på gården blir bättre än den tidigare varit. Stämningen gör sig påmind enda in på småtimmarna.

När natten sedan håller på att bli morgon så är en del av gruppen nere och badar. En av deltagarna som är riktigt på hugget är Phillip Rochester.

– Vi ska göra helikoptern!, ropar han bland annat till de andra.

Anna Brolin som är programledare frågar sedan om festdagen. Då brister alla ut i skratt. Nu berättar deltagarna för Hänt varför dom fick en fnissattack när Anna frågade.

Sanningen om kvällen

När deltagarna fnissade och log kan man nästan tänka sig att det var någonting under kvällen som inte kom på tal och något som tittarna inte fick ta del av. Men när Hänt ringer till Malin Nyman så avslöjar hon vad det handlade om.

”Det var egentligen inget speciellt som hände. Det hade ju varit lite deppigt och dålig stämning hela veckan innan, men den här kvällen skrattade verkligen alla. Tror alla hade träningsverk i magen efter för att vi hade haft så roligt”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Den kvällen var verkligen behövlig för allas välmående och man ska vara lycklig och skratta mycket. Det kommer man långt på!”

Även Philip kan intyga att det blev en riktigt bra kväll.

”Den kvällen var verkligen behövlig för allas välmående och man ska vara lycklig och skratta mycket. Det kommer man långt på!”

När han får frågan om det blev någon helikopter när kamerorna stängdes av så gav han svar på tal:

”Haha nej det blev det inte!”

Sponsrat innehåll

Andra läste även