”Det brukar vara en mardröm”: flygvärdinnan avslöjar vad bagaget säger om dig som passagerare

Visste du att ditt bagage säger mycket om dig? En flygvärdinna har gett ny insikt om detta.

Antalet resväskor, deras skick och såklart de saker som finns i dessa resväskor. Det säger mycket om dig som person.

”Först och främst är det mina favoritpassagerare”, förklarar en flygvärdinna anonymt till The Sun. 

”De genomsnittliga resenärerna. De är vanligtvis inte särskilt kräsna och respekterar besättningen mycket mer än vissa andra passagerare gör.”

Dessa passagerare kan omedelbart kännas igen av ett tränat öga på grund av deras bagage, står det.

”En stor rullväska för incheckning och en liten bit handbagage – inget annat. De vill i princip bara roa sig på semestern”, säger flygvärdinnan.

”Duty-Free Buyers” är en annan typ av passagerare som är känd för att ta upp ganska lite plats på planet.

– De här passagerarna köper taxfree-varor och kommer ombord med påsar fulla med alkohol, cigaretter, choklad och parfym, säger flygvärdinnan.

”Självklart har de rätt att och kan spara pengar, men jag är alltid rädd för att se dem stiga på planet. Det är för att jag vet att det förmodligen kommer att bli en tvist om hur mycket plats de tar.”

Uppmaningen till denna typ av resenärer är att ta hänsyn till andra och komma ihåg att flygplanshytter och därmed även förvaringsutrymme för inköp är mycket begränsat.

Resande föräldrar med barn är återigen i en separat kategori, för enligt denna flygvärdinna har många av dem med sig massor av leksaker.

”Jag förstår att man vill vara beredd på vilken situation som helst. Men man måste förbereda sig för slagsmål om platser på planet”, säger hon till dessa föräldrar.

Alla som kommer ombord fullastad med olika typer av leksaker och babyutrustning är ”vanligtvis en mardröm”

Passagerare som reser av affärsskäl reser så lätt som möjligt. Ofta reser de med bara en liten åkpåse och sin bärbara dator.

– De här typerna är perfekta passagerare och frågar oss sällan något. Det gäller även VIP eller kändisar, säger flygvärdinnan.

Flyg är ofta den enda möjligheten för den här typen av resenärer att koppla av. Därför nöjer de sig ofta med lite och vill bara koppla av.

Sponsrat innehåll

Andra läste även