Döttrar är förkrossade efter föräldrarnas skilsmässa: flera år senare händer något som de inte förväntade sig

De var båda förkrossade efter att deras föräldrar skildes. Trots det kände sig Rachel Gaede (24) och hennes yngre syster Caroline Gaede (20) också lättade efter de svåra åren när skilsmässan slutfördes 2019, men sedan vände allt.

Men fallet har nu tagit en överraskande vändning och häpnar inte bara de unga kvinnorna i New York, utan också en publik på miljoner på TikTok. För i slutet av 2023 gifte sig Scott Gaede och Julie Shore igen.

Den medföljande videon har fått mer än sju miljoner visningar på TikTok sedan den 28 december 2023. Det finns också 1,4 miljoner gilla-markeringar från publiken, som precis som sina döttrar är exalterade över denna romantiska utveckling.

I en intervju med Newsweek förklarade Rachel Gaede hur denna märkliga händelseutveckling uppstod.

Överraskande nog spelade coronapandemin en avgörande roll.

2019 skildes hennes föräldrar och hade andra relationer. ”Känslan av stängning var verklig. Jag tror att det var verkligen extraordinära omständigheter som förde dem samman igen,” sa Rachel.

24-åringen förklarade att pandemin har tvingat hennes föräldrar att kommunicera och försona sig, något som inte skulle ha varit ett alternativ flera år tidigare.

@gachelraede

successful parent trap 🫡🫡

♬ WAR IS OVERRR – sarah🦇

”I juni 2021 tog min syster examen från gymnasiet, jag tog examen från college och min farfar gick bort. Det var många upp- och nedgångar på kort tid, och till slut insåg vi att mina föräldrar kom överens bättre än någonsin På senhösten ”De flyttade ihop”, säger New Yorker. Så småningom friade Scott till Julie igen.

”Ceremonin var vacker och gjordes ännu mer meningsfull av de lärdomar vi lärde oss som en familj under de år vi var ifrån varandra,” sa Rachel.

Sponsrat innehåll

Andra läste även