Peg Parnevik om drogupplevelsen: ”Jag grät och kunde inte andas”

Peg och Penny Parnevik pratar om sina drogupplevelser i podcasten ”Pillowtalk”.

För Peg blev det en mardröm. Hon drabbades av panik.

– Jag grät och kunde inte andas, säger Peg.

I podcasten berättar Peg Parnevik att hon har varit nyfiken på att testa röka marijuana.

– Jag skulle vilja testa för jag har väldigt mycket ångest och jag har märkt att det är väldigt många kändisar och vanliga personer som röker väldigt mycket. Och de blir så lugna och coola. Typ Rihanna, hon chillar bara, säger Peg.

Peg och pojkvännen Filip Lamprecht var nyligen på semester i Amsterdam. I ett så kallat ”coffeshops” i Amsterdam är det lagligt att röka båda hasch och marijuana. Peg passade på men det blev inte riktigt som hon tänkt sig.

– Fy fan guys! Det var det värsta jag har gjort i hela mitt liv, säger Peg. 

Peg berättar att tio minuter efter hon hade rökt slog det till.

– Det var den värsta dagen i mitt liv. Jag började gråta. Det kändes inte som att någonting var på riktigt och allting började om var femte sekund, säger Peg och fortsätter: 

– Jag trodde att jag skulle dö. Mitt hjärta slog så hårt så jag tänkte bara ”nu dör jag”. Jag hade sån panik. Jag fick för mig att jag hade dött och att Filip försökte återuppliva mig. Jag trodde att jag var i helvetet. Jag grät och grät och grät. Jag kunde inte andas.

Penny berättar att när hon rökte marijuana fick hon en helt annan upplevelse.

– Allt var bara så jävla roligt som hände. Jag skrattade åt allt. Så det var skitnice, säger Penny i podcasten.

Sponsrat innehåll

Andra läste även