Efter succén med robinson – Anders Lundin försvinner från TV4

Anders Lundin, 65, avslutar nu sin andra säsong av Robinson sedan comebacken förra året. Hans återkomst har varit en stor hit bland tittarna som hyllar Anders.

Men nu lämnar han TV4 för nya äventyr, då vi snart kommer se honom på en annan kanal.

Efter succén med Robinson är Anders nu redo för ännu ett spännande uppdrag. Han är nämligen klar för en ny säsong av SVT:s populära realityserie ”Allt för Sverige”.

Serien, som har lockat miljontals tittare under sina elva säsonger, återkommer nu i höst med Anders som programledare.

Foto: TV4

– Vi har alltid tittat på amerikanska filmer och serier, så det blir pirrigt när amerikaner plötsligt tittar på oss. I Sverige har vi alltid varit både ängsliga och nyfikna på vad resten av världen tycker om oss, det får vi reda på i det här programmet, berättar Anders till Nya Wermlands Tidningen.

Anders Lundins familjekoppling till inspelningsplatsen

Den nya säsongen spelas in i Anders hustru Kerstin Ryhed Lundins barndomsstad Filipstad, där familjen även har ett sommarställe.

Anders uttrycker en stark känsla för platsen:

– Det här är den mest självklara inspelningsplatsen i hela Sverige, säger Anders. Vi älskar att vara här. Jag känner en förankring här, inte minst med all släkt. Värmland på sommaren är otroligt fint. Men jag är lite orolig för hur man tar hand om skogen runt omkring. Det skövlas något vansinnigt. Är det någon som bryr sig?

Foto: TV4

Spänningen stiger inför höstens säsong

Det är ännu oklart vilka tio deltagare som kommer att medverka i den tolfte säsongen av ”Allt för Sverige”, men spänningen är redan hög.

Med Anders Lundin som programledare kan vi förvänta oss en säsong fylld av engagemang, känslor och upptäckter om både Sverige och de amerikanska deltagarna.

Så håll ögonen öppna, för snart tar Anders Lundin oss med på en ny resa genom det svenska landskapet – denna gång i Filipstad med ”Allt för Sverige”.

Sponsrat innehåll

Andra läste även