Efter valet i Bonde söker fru – därför får inte bönderna visa upp sin kärlek

Bönderna har valt att visa upp sin kärlek i Bonde söker fru. Trots detta får de inte visa upp något på sociala medier. För Hänt förklarar TV4 varför.

En ny säsong av Bonde söker fru drog igång den 25 september på TV4. TV4 play-programmet Bonde söker fru – kärlek år alla, startade parallellt.

Tittarna har under hösten kunnat följa förväntansfulla bönder på jakt efter kärleken.

Årets säsong har präglats av känslor och stora beslut, programmet har även skakats av flera avhopp av både brevskrivare och bönder.

Under onsdagen valde bönderna i programmet att välja vem de vill fortsätta träffa framöver. Men om man tittar på deras sociala medier efter det avgörande programmet ser man ingenting. Det är på grund av att det är fortsatt hemligt hur alltid har gått efter att kamerorna har slagits av. Först efter ett visst datum får bönderna visa och tala öppet om sina relationer.

Hänt frågar TV4 om huruvida de har för regler kring böndernas kärlek på sociala medier. TV4 förklara att:

”Den 18 december sänder vi ett avsnitt där Linda besöker bönderna efter kärleksresan. Efter det är det fritt fram för både bönder och medier att avslöja hur relationsstatusarna är nu, men fram till dess är det fortfarande hemligt”, skriver Paulina Bånge, pressansvarig för Bonde söker fru, i ett mejl, enligt Hänt.

Sponsrat innehåll

Andra läste även