En stor pälsklump hittades i en flyttlåda – när de inser sanningen krossas deras hjärtan

Annons

Upptäckten i lådan är så sorglig!

Vanvård av djur är något som lyckligtvis sker i mindre utsträckning än tidigare. Men det finns fortfarande historier som gör ont i hjärtat. 

Det här är just en sådan berättelse, det var Abbeys veterinär som ringde in och rapporterade händelsen. De hade tagit in Abbey för kremering och synen de fick chockade dem.

– Hundens kropp lades i en flyttlåda. Det var inte klart att det var en hund som låg där eftersom 90 procent av kroppen var extremt utmärglad. Benen kunde bara identifieras genom att en övervuxen nagel stack ut. Hela tassarna var täckta av päls och vad som verkade vara avföring.

Annons

Abbey var full av avföring och urinering i en sådan utsträckning att hunden inte hade kunnat göra varken nummer ett eller två innan den dog. Hunden var också undernärd och underviktig för sin ras. 

Annons

Det är helt klart att Abbey har kämpat länge innan hunden somnade tyst. Det är inte så man behandlar människans bästa vän och den skotska djurskyddsorganisationen tog tag i när de fick samtalet. Från veterinären.

Efter lite detektivarbete lyckades de spåra upp ägaren, som fick böter på 8 000 kr och förbjöds att äga djur under de kommande 5 åren. 

Man ska inte ha djur om man inte har möjlighet eller tar ansvar för att ta hand om dem. Och en hund måste ha möjlighet att leva ett bra liv, kan man inte detta ska man inte skaffa hund.

Djurplågeri måste upphöra nu! Djur förtjänar verkligen all kärlek i världen. 

Annons

Andra läste även