Familjen i extas: ”första gången på 138 år”

Det var minst sagt ett historiskt ögonblick för familjen – vad är oddsen för det här?

Glädjen i ett litet barn är såklart alltid stor, men i familjen Clark i Michigan var det extra stort att det var en tjej.

Den 17 mars blev Carliyn och Andrew Clark föräldrar till lilla Audrey. 

Det här är den första tjejen som föddes på Andrews sida av familjen på 138 år, rapporterar den brittiska tidningen Daily Mail.

När Carolyn och Andrew först träffades, och hon fick veta att inte en enda flicka hade fötts i Andrews familj på över 130, trodde hon inte på honom först. Carolyn tyckte att det var så speciellt att hon till och med bad Andrews föräldrar att bekräfta historien.

Men Andrews familj kunde bekräfta att de inte hade en flicka i sin direkta linje, och förklarade att medan hans farbröder och kusiner har haft flickor, har det inte funnits en enda flicka i hans direkta familj.

– Jag trodde att det var en 50-50 chans varje gång. Men han insisterade på att det inte hade fötts en tjej i den direkta släktlinjen på över 100 år, säger Carolyn enligt Daily Mail i en intervju med Good Morning America.

När de äntligen kunde välkomna den första dottern i familjen på nästan 140 år till världen var det extra glädjande. I januari 2021 fick Carolyn ett tragiskt missfall.

Så när paret fick reda på att hon var gravid var hon bara överlycklig över att ha en frisk bebis i magen och brydde sig inte riktigt om det var en pojke eller en flicka.

– Det var bara grädden på moset att det var en tjej, säger den glada tvåbarnsmamman, som har en son sedan tidigare.

Vilken osannolik historia!

Sponsrat innehåll

Andra läste även