Följarnas starka reaktioner efter Camilla Läckbergs avklädda bild – Camillas egna ord om beslutet

Annons

Camilla Läckberg har i brist på annat börja lägga upp några av hennes gamla favoritbilder på Instagram. En av de är tagen bara några timmar efter hennes och Simon Skölds bröllop.

Men bilden chockar följarna.

”Hoppas du ramat in detta foto”, skriver en person.

Utöver att vara succéförfattare är Camilla fyrabarnsmamma och gift med sin Simon Sköld. Paret har varit tillsammans i flera år men sedan 2017 är de man och hustru. Paret har dottern Polly, 5, tillsammans.

Sommaren 2017 gifte sig paret, faktiskt två gånger. Den första gången var det på en hemlig ceremoni på landet och kort därefter gifte de sig ”på riktigt”.

De andra bröllopet var i Svenska kyrkan i New York.

”Roliga saker gör man ju gärna fler gånger!! Och eftersom vi inte vågade söka hindersprövning i Sverige innan vigseln där, pga risken att det skulle läcka ut i förväg då – så har vi idag gift oss igen, och nu även juridiskt – i Svenska Kyrkan i New York”, skrev deckardrottningen då på Instagram.

Annons

Nu har Camilla lagt ut gamla bilder från förr och en av hennes favoritbilder, bilden är tagen samma dag som bröllopet med Simon. Bilden får hennes följare att tappa hakan. Camilla visar väldigt mycket hud och det enda klädesplagget hon bär är ett par trosor.

”Kommer lägga upp lite gamla favoritbilder. Eftersom jag mest lullar runt hemma i pyjamas o jobbar o inte skapar så mkt spännande vardagscontent just nu. Och börjar med denna. Spanx, diadem och bubbel ett par timmar innan mitt och Simons bröllop”, skriver hon till Instagram-bilden, följt av ett gäng taggar där en av dem lyder ”40 plus och visar lite hud, lev med det”.

”Så vacker bild och kvinna. Du ser så trygg ut i dig själv. En bra förebild för andra kvinnor och tjejer”, skriver en.

Annons

”Älskar denna bild. Så mycket power o lycka i ett.”, skriver en annan.

”Hoppas du ramat in detta foto”, skriver en tredje.

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även