Fyraåringen lider av mystisk sjukdom – ser ut som en gammal man

Annons

Fyraåriga Bayzid har ett utseende som sticker ut. På grund av en sjukdom har han fått hängigt skinn och rynkor vilket gör att han ser ut som en gammal man. Förbryllade läkare har ännu inte kunnat ställa en diagnos.

Den lilla pojken Bayzid bor i Magura, Bangladesh och lider av en sällsynt åkomma. När hans föräldrar Tripty Begum och Lavlu Hossain fick en son så märkte de snart att allt inte stod rätt till. Förutom att han var väldigt svag så hade han även ett annorlunda utseende.

Sjukdomen har gjort att Bayzid fått ansiktsdrag som gör att han liknar en gammal man. Även om han mår bättre idag och har två föräldrar som överöser honom med kärlek så ger hans utseende honom mycket uppmärksamhet.

– När jag eller min man går till marknaden eller vart som helst med Bayzid så stirrar folk på honom, säger mamma Tripty Begum.

Källa: Barcroft TV 

Älskar honom för den han är

I familjens grannskap är Bayzid dock trygg, alla vet vem han är och älskar honom för den han är. Den lilla pojken gillar att spela fotboll och att leka med vänner, men tyvärr så innebär sjukdomen mer problem utöver hans utseende.

I perioder är Bayzid väldigt sjuk och han har problem med bland annat levern, njurarna och blodtrycket.

– Varje dag känner han av effekterna av sin sjukdom, säger pappa Lavlu Hossain Sikder.

Annons
Annons
Källa: Barcroft TV 

Finns hopp

Under uppväxten har Bayzid och hans föräldrar fått spendera mycket tid på sjukhus där personalen varit förbryllade över den ovanliga sjukdomen. Men efter att ha träffat en mängd olika läkare så kan det nu finnas hopp för familjen.

Doktorer har nyligen upptäckt en behandling som kan lindra biverkningarna av Bayzids sjukdom. Behandlingen är dock väldigt dyr och familjen vet inte om de kommer ha råd med den.

– Jag mår alltid dåligt över att jag inte klarar av kostnaden för Bayzids behandling, säger pappan.

Annons

Vill se honom leva som alla andra

Familjen har inte gett upp hoppet. Även om de i nuläget inte kan bekosta behandlingen så tror Trypity och Lavlu att det kommer finnas ett botemedel i framtiden som gör deras son helt frisk.

– Jag tror att det finns en behandling för min son och jag kommer prova varenda alternativ för att han ska bli frisk så att jag en dag kan se honom leva precis som alla andra, säger Bayzids mamma.

Se videon om Bayzid och hans liv här:

Sponsrat innehåll

Andra läste även