Mamman hittar något förfärligt i barnens Capri Sun – nu vill hon varna andra

Den här videon har skrämt många föräldrar.

Haleey Crider har delat en obehaglig och förbluffande upptäckt med sitt TikTok-nätverk, och hon varnar nu andra för att köpa Capri Sun till sig själva eller sina barn.

Hennes varning, som hon delade i form av en video, verkar ha haft en betydande effekt. Efter att ha visat vad hon fann i ett paket med barnets Capri Sun, har antalet köpta förpackningar minskat avsevärt.

”Så jag klipper alltid av toppen av mitt barns Capri Sun eftersom han föredrar dem i sin egen mugg så att han inte klämmer på den och spiller den över sig själv.”

Men när hon visar tittarna de två första Capri Sun-påsarna, avslöjar hon något oroande med den tredje påsen. I motsats till de andra två verkar den ha något grumligt i botten.

Det grumligheten, som många misstänker är mögel, väcker omedelbar oro. Men Haley påpekar att bäst-före-datumet för produkten inte skulle ha passerat förrän i augusti.

Sedan dess har videon miljoner visningar på TikTok.

”Så jag tog de två första och skar upp dem och det blev inget alls, men jag är så glad att jag också klippte av toppen av den tredje innan jag gav dem till honom!”

@lil_crider

CHECK YOUR KIDS Capri Suns i cut the top off to pour it into my sons sippy cup and seen stuff floaring in it! Then i grab the last 2 and cut them open and they were okay but im so glad i caught it before i gave it to him! #caprisun #gross #floating #kids #parents #toddler @Caprisun

♬ original sound – Haley crider

Sedan dess har tusentals människor delat sina egna erfarenheter med Capri Sun.

”Det är därför jag inte dricker dem längre”, skriver en annan.

”Det här är inte första gången jag har sett capri sun med det här problemet. Jag kommer aldrig att köpa dem, jag är så trött på det”, skriver en tredje.

Sponsrat innehåll

Andra läste även