Gravida Carina Berg avslöjar de ovanliga namnförslaget till bebisen

Carina och Erik Berg väntar sitt andra gemensamma barn. I det senaste avsnittet i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva, pratar Carina och Carolina om potentiella namn till en liten pojke.

– Jättegulligt, säger Carolina Gynning.

Carina och Erik Berg väntar sitt andra gemensamma barn till våren. Paret valde att dela med sig av nyheten i ett inlägg på Instagram.

”Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos”, skrev Carina på Instagram.

Tillsammans har paret sonen Otto och Carina Berg har sedan tidigare sonen Holger, 10, med Kristian Luuk.

Paret avslöjade i augusti 2019 att de väntade sitt första gemensamma barn. Carina valde också att berätta om makarnas tuffa resa dit. De hade kämpat en längre tid för att lyckas bli gravida och Carina hade drabbats av missfall. Men tillslut gick det vägen och Otto föddes i december förra året.

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina Berg vid tillfället

I det senaste avsnittet av Gynning & Berg – hittar sig själva kommer appen Albert på tal när de pratar om hur man ska hjälpa sina barn med matematik.

– Albert är faktiskt ett väldigt gulligt namn om du skulle få en pojke, säger Carolina Gynning.

– Exakt! Om jag får en pojk så är Albert väldigt gulligt, säger Carina Berg och får medhåll av sin poddkollega.

– Albert och Herbert om det är tvillingar, säger Carina Berg.

– Ja, jättegulligt, tycker Carolina Gynning och fortsätter:

– Herregud! Tänk om det är trillingar Berg, herre Jesus. Då får du att göra du! Man vet aldrig, man vet aldrig vad som ligger där inne.

Sponsrat innehåll

Andra läste även