Här är ett enkelt test som avslöjar mycket om din personlighet – stämmer detta på dig?

Det finns ett test som kan avslöja mycket om din personlighet.

Detta är ett så kallat Rorschach-test, det är en psykologisk projektiv testmetod som används av psykologer och psykiatriker inom den freudianska psykologiska skolan.
Metoden används för att utforska den omedvetna delen av det mentala livet. Testet består av tio officiella fotokort med bläckfläckar.

Psykologen presenterar bläckfläcken i en specifik ordning och ber patienten berätta vad bilderna föreställer.

Bilderna nedan är inte lika exakta som ett professionellt Rorschach-test, men de kommer att avslöja något intressant om din personlighet. Ta en snabb titt på bilden nedan och kom ihåg det första du ser.

Du såg ett träd
Då är du väldigt uppmärksam. Ingen kan dölja något för dig, för du är en som lägger märke till små detaljer. Du vet och du ser allt och alla!

Om du inte ser något
behöver du en semester. Att du inte ser något på bilden gör att din hjärna är för trött och utmattad för att utföra komplexa uppgifter effektivt.

Såg du en explosion
Då är du en kreativ person med stor fantasi. Om du inte arbetar med något konstnärligt verk är det dags att göra det. Speciellt om du har ett jobb nu som du inte trivs med.

Så du två händer
Då har du en stark fantasi, men logiken är roten till alla dina handlingar. Du ser vad som finns där först, men kan komma på mer. Ditt skarpa sinne gör att många vänder sig till dig för att få råd.

Dela gärna med dina vänner, så att du kan se vilken typ av personlighet de har!

Sponsrat innehåll

Andra läste även