Höggravida Carina Berg och Erik avslöjar könet på bebisen

Annons

I det sista avsnittet av Bergs drömkåk råkar Carina Berg avslöja könet på bebisen.

Vi har fått hänga med Carina och Erik Bergs renoveringskaos under hösten i Bergs drömkåk. Tisdagen den 10 december sändes det sista avsnittet där man får se hur huset har förvandlats till ett riktigt drömhus. Men renoveringsresultatet är inte det enda som avslöjas.

Könet på parets gemensamma bebis har tidigare varit hemligt, fram tills nu. Carina råkar försäga sig i det sista avsnittet av Bergs drömkåk.

Erik har renoverat husets badrum för sig själv som en överraskning till Carina. När Carina äntligen får se badrummet blir hon överväldigad över hur fint det är. Hon går in och slår sig ned på toaletten för att beundra inredningen och säger ”Bebispojken sparkade på min kissblåsa nu, som en slags signal”. Varpå hon sedan passar på att inviga toaletten.

Annons

Även senare i programmet får man se hur de blivande föräldrarna fantiserar om hur deras bebis ska ligga i spjälsängen i sitt rum och då råkar det också sippra fram att det är en pojke.

I podden Gynning och Berg hittar sig själva pratar Carolina Gynning om det oplanerade avslöjandet, men Carina tar lugnt på det: ”Aja, det är ok. Det var ju antingen eller”, menar hon.

”Men ändå, spännande för andra” tycker Gynning, som dock själv vetat sedan länge att bebisen är en pojke.

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även