Hon gifte sig med sin drömman och fick tre barn: sen upptäcker hon vem han verkligen är

En kvinna har berättat att hon gifte sig med sin ”sanna kärlek”, som hon också fick tre barn med, innan hon avslöjade sanningen.

Celina Quinones, som kommer från Colorado i USA, gjorde en chockerande upptäckt när hon ägnade lite tid åt att sätta ihop sitt släktträd.

Eftersom hon hade en önskan att ta reda på mer om sitt släktträd och sin familj bestämde hon sig för att låta göra ett DNA-test.

Efter att ha fått resultatet av detta test fick Celina reda på att hennes man, Joseph, inte bara är hennes man – han är också hennes kusin, skriver The Sun.

Hon har själv avslöjat detta i en video på TikTok, där hon också säger att hon var ”trasig” när hon såg vad resultatet av hennes test visade henne.

Trots att hon fått reda på att hennes man också är hennes kusin har hon inte för avsikt att lämna honom.

”Gifte med min man 2006. Utan att tänka på det fick vi tre barn”, säger Celina.

”Då fick jag reda på att vi är släkt och att han är min kusin.”

Som titel på sin video har hon skrivit följande: ”Mina barn och min man är allt för mig och vi har ignorerat det.”

@realestatemommas

#CapCut My kids and my husband are my everything and we looked passed it. All our kids has 10 fingers 10 toes. It’s a good ice breaker lol

♬ original sound – ????Celina ????

I en annan video som också har delats på TikTok säger hon att varken hon eller Joseph visste att de var släkt när de först träffades för nästan två decennier sedan.

”17 år med min man. Nej, det visste vi inte förrän vi hade ett DNA-test. Vi var förlovade i fyra månader innan vi gifte oss”, förklarar hon.

”Han är fortfarande och kommer alltid att vara mitt allt. Jag kommer inte att låta lite blod förstöra det vi har skapat: denna vackra familj.”

Videon har hamnat i viralt på sociala medier, där den har fått mer än fyra miljoner visningar. Dessutom är det också flera tusen personer som har kommenterat videon.

Många har uttryckt att de är chockade över att höra om parets historia, medan andra har uppgett att de inte förstår varför paret håller ihop.

”Så du och jag bestämde oss för att stanna tillsammans? Det är sjukt”, sa en användare bland annat.

”Det här är så äckligt. Att du väljer att dejta så nära din familj och gemenskap är så konstigt”, skrev en annan.

”De ser bokstavligen lika ut. Hur visste de inte det?” frågade en tredje frågande.

”Så ingen på bröllopet visste?” frågade en fjärde.

I kommentarsfältet har Celina svarat ett antal personer som anser att hon och Joseph borde göra slut.

Här har hon betonat att de fick reda på det först efter att ha fått tre barn tillsammans. 

Därför vill de inte bryta sin familj av denna anledning. Flera har dock i efterhand svarat att de fortfarande inte förstår deras beslut.

Sponsrat innehåll

Andra läste även