Hon sover bort ruset med marsvinet Dixie: när hon vaknar upptäcker hon till sin fasa en helt ny ”frisyr”

Annons

Till sin fasa upptäckte hon en helt ny ”frisyr” efter sin festnatt.

De flesta har nog någon gång inte varit helt nöjda efter en tur till frisören. Kanske var färgen inte helt perfekt, eller så var frisyren inte vad du hade tänkt dig – det du kan trösta dig med i den här situationen är att håret som tur är kommer att växa ut igen. 

Samtidigt har säkert många också upplevt att man efter en utekväll med lite för mycket alkohol tar beslut som man ångrar. 

En av dem kan till exempel vara att sova med ditt marsvin. För det kan resultera i en helt ny – och inte minst annorlunda frisyr. 

Gara Sullivan har delat en video på sociala medier TikTok som visar upp sin nya frisyr efter en natt med sitt marsvin Dixie. 

När den amerikanska kvinnan vaknade efter en fylla upptäckte hon till sin fasa att hon fått en ny – och ganska asymmetrisk – frisyr över natten. 

Gara fick en chock när hon vaknade till en helt ny frisyr. Foto: TikTok/ Gara Sullivan 

Annons

Gara Sullivan är själv frisör och kanske ville hennes marsvin Dixie göra konsten åt henne – det hade i alla fall spetsat hennes ägares lugg.

@garasullivan
Annons

♬ Oh No – Kreepa

”Dixie svalde det inte ens, hon lämnade det bara (håret, red.). Jag kände ingenting, jag var helt borta. Det var kvällen innan Thanksgiving och jag hade druckit ganska mycket”, erkänner. Gara Sullivan i videon, som redan har visats över 8 miljoner gånger. 

Men även om håret växer ut igen – det kan mycket väl ta tid. Gara uppskattar att det kommer att ta ungefär ett år innan hennes hår är tillbaka. 

Annons

Andra läste även