Ica-Sebastian bryter tystnaden om nya Ica-Stig – avslöjandet efter tittarnas frågor

Den största snackisen just nu är vem som ska ta över rollen som den nya Ica-Stig, efter att Loa Falkman valt att sluta efter sex år.

Nu bryter kollegan Magnus Skogberg, Ica-Sebastian tystnaden om den nya efterträdaren.

Efter sex år valde Loa Falkman att hoppa av sin roll som den välkända Ica-Stig. Jakten på att lista ut vem hans ersättare kommer att bli är i full gång.

I de senaste Ica-reklamfilmerna har det delats ut en del ledtrådar till de uppmärksamma tittarna och det är många som är väldigt angelägna att lösa denna gåta.

Efter att ledtrådarna började att ges är det flera kändisar som har varit på tal. Först var det många som hoppades på att det skulle bli en kvinnlig butikschef, och därför pratades det en hel del om att Suzanne Reuter skulle ta över.

Men efter den senaste reklamfilmen kom ut och tittarna fick se glimtar av den nya chefen är det väldigt mycket som talar för att det är en man som ska ta över rollen.

Tittarna har haft ett flertal gissningar. Johan Rheborg var en av de som tittarna trodde skulle ta över rollen, men sedan gick det snabbt över till Björn Kjellman efter att nya ledtrådar hade kommit fram.

Ica har själva inte kommenterat spekulationerna, men nu riktar tittarna sig till andra Ica-profiler för att få svar därifrån.

En som varit med i Ica-reklamerna under dessa år är skådespelaren Magnus Skogberg. Numera är han känd som Ica-Sebastian och har full koll på vem hans nya kollega är.

Men trots att han vet vem den nya chefen är, tänker han inte säga någonting. I ett inlägg på Instagram berättar han om sitt beslut att tiga, trots flera mutor och önskningar.

”Tack, tack & 1000 tack för alla försök till mutor och förslag på golning, men mina läppar äro förseglade. Porten är låst. Kattluckan stängd. Hårddisken raderad!”, skriver han under en bild på sig själv där hans mun är tjepad med silvertejp.

Han fortsätter med att att lura följarna till att han kan tänka sig att avslöja hemligheten men berättar istället någonting helt annat.

Foto: Instagram

”Va? Vadå snälla snälla kom igen?!?! Ååååååååh ok då. Jag har haft en (1) flickvän. Hon hette Malin, det är nästan 100 år sen och vi gjorde det en gång. Men det är en HEMLIS och väldigt privat, så säg det inte till nån, deal?!?”, skriver han.

I Magnus kommentarsfält är det flera som fortsätter med att ge vilda gissningar om vem som tar över rollen som nya Ica-Stig.

Sponsrat innehåll

Andra läste även