I början av en relation är allt guld och gröna skogar, och man tror man har hittat sin livs kärlek, men är det verkligen sant?

I det här mini-testet går vi igenom 9 punkter som beskriver äkta kärlek. Läs listan och ta reda på om du redan har hittat din soulmate!

1. Du blir lycklig av personen

Din partner ska få dig att må bra, det är en grundförutsättning. Men detta är inte alltid helt självklart. Alla förtjänar att må bra i ett förhållande och när du har träffat den rätta kommer du garanterat känna dig lycklig!

2. Din partner gör dig peppad på livet

Hänger ihop med lyckan vi skrev om ovanför. Har man hittat rätt partner känner man en glädje och optimism för både det roliga och utmanande livet har att erbjuda.

3. Du blir lugn av din partner

Man ska kunna vara sig själv och känna sig avslappnad med sin partner. Känner du dig inte trygg i förhållandet kanske det är dags att gå vidare.

4. Personen får dig att känna en större självsäkerhet

Din partner ska stötta och motivera dig till att satsa på dina drömmar i livet.

5. Rätt person ger dig framtidsdrömmar

Vi har alla varit där någon gång, när man träffar en ny person och direkt börjar planera en framtid tillsammans. Det är precis så det ska vara.

6. Din partner får dig att skratta

Humor är superviktigt i ett förhållande. För att det ska funka måste man vara vänner också och kunna ha roligt tillsammans.

7. Du blir orolig

Desto mer du gillar någon, desto mer kommer du känna en oro för personens välbefinnande. Det är helt naturligt och ett tecken på att du verkligen bryr dig om din partner.

8. Du är dig själv

Din partner kommer med största sannolikhet vara den person som kommer dig närmast. Då är det viktigt att hen får dig att känna att du kan vara bekväm och dig själv i alla lägen.

9. Personen får dig att älska

När du har hittat rätt så är det enkelt att visa känslor! Saker som har varit svårt att uttrycka tidigare kommer ske naturligt när du är med någon du älskar.