Katrin Zytomierskas oväntade samtal med kronprinsessan Victoria – nya beslutet för familjen

Katrin Zytomierska gör precis allt för sina barn. I det senaste avsnittet av Relationspodden berättar hon om sin nästa uppoffring som hon är redo att göra för barnen.

– Tror de skulle må bra av det, säger hon.

Förutom att Katrin är en stark entreprenör och mediaperson är hon dessutom trebarnsmamma. Hon har tillsammans med Bingo Rimér sönerna Ringo och Rambo. Med hennes senaste relation Alexander Klingstedt har hon sonen Falke.

I Katrin och Bingos gemensamma podd Relationspodden berättar hon om nästa uppoffring som hon är redo att göra för barnen.

Länge har Katrin varit inne på att köpa en hund till barnen och i podden berättar hon för Bingo att hon är nu mer sugen på att skaffa hund än någonsin tidigare. Katrins pt, Mikaela har nämligen en hund som hon pratar väldigt mycket om, och nu tror Katrin att hon kan ha hittat den perfekta rasen för deras familj.

– Den här rasen heter då powderpuff och det visar sig ju då att det är en nakenhund och pudel som parar sig, berättar hon exalterat innan hon fortsätter:

– Jag måste ju sätta in mig sjukt noga om jag nu ska fatta det här beslutet att köpa en liten puff för barnen. Jag ska göra mer research. Jag ska kolla upp mer. Men Ringo säger att det allra viktigaste är att hunden ska kunna leka med en fotboll. Inte en liten boll utan en fotboll. Så jag måste göra mer research.

Medan Katrin ser allt det positiva med att skaffa hund är Bingo lite mer funderas och undrar varför hon inte bara lånar en hund då och då. Han är tveksam om hans sönder kommer vilja gå ut med hunden flera gånger om dagen och anser att de borde testa att ha en hund för att se vad det faktiskt innebär. Men Katrin tycker annorlunda.

– Jag har lånat hundar och de tycker inte att det är lika roligt med en lånad hund. Och nej de går väl inte ut alla pass med den och jag fattar att det är en uppoffring från min sida, men jag känner bara att hela mitt liv går ut på att offra mig för mina barn så jag börjar bli mer och mer inställd på att jag kan göra den uppoffringen. Det är väl inte hela världen, säger hon innan hon avslutar diskussionen:

– Jag tror att de skulle må väldigt bra av en liten puff som puffar omkring här hemma och bara är gosig.

Katrins nya intresse för hundar ledde henne till ett oväntat möte. När hon skulle fråga en kvinna på stan vilken ras hennes hund var, upptäckte hon att hundägaren var kronprinsessan Victoria. Katrin berättar om det spännande mötet i podden.

– Hon är så jävla proffsig och svintrevlig. Och jävlar vad hon pratar, jag vill inte säga överlägset, utan förtroendeingivande. Hon har värsta råpondusen. Jag kände mig som en sån tönt. Men ja, en fantastisk aura. Helt underbar, säger hon om prinsessan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även