Katten som växte upp med hundar får hela internet att skratta: se hur den plötsligt skäller på sin ägare

Annons

Katten som plötsligt tror att det är en hund får alla att vrida sig av skratt!

I en värld där kattvideor är en daglig stapelvara på sociala medier, har en speciell kattunge tagit internet med storm med sitt oortodoxa beteende.

En video som visar en kattunge som agerar mer som en hund än en katt har blivit ett viralt fenomen på plattformen X efter att först ha charmat ett stort antal TikTok-användare.

Den här lilla fyrbenta vännen har fångat nätanvändarnas hjärtan genom att ”skälla” snarare än att ”jama” på sin ägare, vilket har fört ett hav av människor till nycklarna, skriver Hindustan Times.

Annons

Videon, som åtföljs av texten ’När din kattunge har vuxit upp med hundar’, ger en inblick i ett sällan skådat vägskäl i djurvärlden.

Annons

Videon avslöjar en katt som sitter på toppen av en soffa och stirrar in i kameran när den sakta närmar sig sin ägare, som filmar sessionen. Vid ett tillfälle tittar kattungen på människan och släpper ut ett ljud någonstans mellan en skäll och en mjau – ett ljud som får kattälskare runt om i världen att himla med ögonen.

Denna charmiga föreställning har inte bara varit en källa till underhållning, utan också till reflektion över hur djurens beteende kan påverkas av deras omgivning.

Videon med den bedårande katten kan ses ovan, och den är ett bevis på internets förmåga att förena människor i ett leende och förundran över naturens egenheter.

Annons

Andra läste även