Kikki Danielssons hem förstört: ”Står här i spillrorna”

Kikki Danielsson, 72, är en älskad sångerska med en lång och imponerande musikkarriär. Hon har tävlat i Melodifestivalen tio gånger och representerat Sverige i Eurovision Song Contest två gånger.

På sociala medier brukar Kikki dela ögonblick från sin vardag med sina följare, ofta med en humoristisk touch.

Hennes inlägg innehåller roliga bilder och fyndigheter som hon hittar online, men den senaste tiden har hon haft något mindre roligt att dela.

Kikki Danielssons nyrenoverade uteplats har blivit förstörd av en storm. Tillsammans med sin son hade Kikki nyligen satt upp ett tak över altanen, men naturens krafter var obevekliga och rev ner konstruktionen, vilket resulterade i stor förödelse.

Foto: Youtube

I ett Instagram-inlägg skriver Kikki:

”Jaha, nu står jag här i spillrorna av min sommar. Förra veckan hjälpte sonen mig att spänna fast taket på min portal, men så kom orkanen och totalförstörde allt.”

”Stommen som var fäst i golvet for åt alla håll och ser nu ut som plockepinn. Å vad gör jag nu med skrotet? Jag som längtat efter att kunna sitta å mysa på Uteplatsen. Nu blir det väl TV-soffan igen, besvikelse å hopplöshet attackerar igen.”

Foto: Instagram

Kärlek och stöd från följare

Kikkis följare har samlats i kommentarsfältet för att ge sitt stöd och uppmuntran:

”Så ledsamt för dig att stormen förstörde din fina uteplats. Hoppas verkligen att du får hjälp att återställa den igen,” skriver en följare.

”Jag lider med dig Kikki,” skriver en annan.

”Fy sjutton så trist! Var ju väldigt fint. Hoppas det går att återställa,” hälsar en tredje.

”Styrkekramar! Snart hittar du en bra lösning på en ännu bättre uteplats,” skriver en fjärde.

Det är tydligt att Kikki Danielsson har många som bryr sig om henne och stöttar henne genom denna svåra tid. Vi hoppas att hon snart hittar en lösning och kan njuta av sin uteplats igen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även