Kristin Kaspersen visar upp lyckan med TV4-profilen

Kristin Kaspersen är en välkänd profil i Sverige, både för sitt arbete inom tv-branschen och för sitt inspirerande privatliv som hon delar med sina 276 000 följare på Instagram.

Här får vi ta del av både hennes professionella projekt och personliga ögonblick, vilket ger oss en inblick i hennes mångfacetterade liv.

Under sina över 30 år i tv-branschen har Kristin Kaspersen skapat många värdefulla relationer, inklusive kärleksrelationer. Ett exempel är Hans Fahlén, som hon träffade under en tv-inspelning och gifte sig med 2003.

Även om deras äktenskap tog slut 2009, har hon fortsatt att bygga starka vänskapsband inom branschen.

Foto: Instagram

Nu får vi se en sådan vänskap blomstra. Kristin har under sin tid på TV4 lärt känna och verkligen uppskattat en särskild person som jobbar på kanalen: Caroline, känd som ”studio-Carro”.

Caroline är en välkänd figur inom TV4-huset och dyker ofta upp på Nyhetsmorgon-programledarnas Instagramkonton, inklusive Steffo Törnquists. Han har tidigare lyft fram Caroline i ett inlägg:

”Jaha, så kommer man till jobbet i ottan och upptäcker att Studio-Carro är ledig och då blir man förbannad. Men. Sen öppnar man kylskåpet och upptäcker att hon förberett för korrekt halvåttaläsk och då blir man på gott humör igen✌️✌️”.

Kristin Kaspersen visar fina relationen

Kristin är inte heller blyg för att visa sin uppskattning för Caroline. På Instagram delade hon nyligen en hjärtlig hälsning för att fira Carolines födelsedag:

”En av de finaste, klokaste, roligaste och smartaste människor jag vet fyller år idag”, skrev Kristin och delade med sig av bilder från deras festliga firande.

Foto: Instagram

Deras vänskap går flera år tillbaka. I januari syntes de tillsammans på Pernilla Wahlgrens föreställning Happy Ending och förra hösten skrev Kristin ännu ett fint inlägg om deras relation.

En snabb genomgång av Kristins Instagramflöde visar att Caroline har varit en återkommande figur. Redan 2018 delade Kristin ett liknande inlägg för att fira Carolines födelsedag:

”Min fina underbara vän Carro fyller år idag. En människa med det största hjärtat av alla. Vänskap på riktigt! Grattis min fina fina vän @studio_carro”.

Sponsrat innehåll

Andra läste även