Kvinna förkrossad efter att ha upptäckt en dold kod i hennes ananas-tatuering

Annons

Den här kvinnan får en chock när hon efter en snabb googling upptäcker det riktiga budskapet bakom hennes tatuering. Nu skrattar hela internet åt den pinsamma tabben.

Jag har inga tatueringar och kan därför bara föreställa mig den skräck som vissa upplever när de upptäcker att deras bläck har en dold betydelse. Som den här kvinnan nedan:

Brittany Lewin, från USA, publicerar ganska regelbundet på sitt TikTok-konto, där hon visar hur hon umgås med sina kompisar och andra allmänna saker som hon vill dela med sig av till omvärlden.

Men hon har också en tatuering av en ananas på underarmen – som syns i många av hennes videor.

Tyvärr för Brittany upptäckte hon dock nyligen att för vissa tittare har den oskyldiga ananasen en helt annan betydelse.

I en video som nyligen lades ut på hennes kanal förklarade hon att hon blev förskräckt när hon fick reda på att den ”upp och nervända” ananasen, som är vad den blir när hon rör sin arm, är en signal för swingers.

Brittany gjorde upptäckten efter att hennes kompis sa åt henne att googla det.

Annons

Upptäckte det stora misstaget

På en skärmdump av en sms-konversation säger hennes vän: ”Jag kommer fortfarande att fnissa, jag har precis fått reda på vad en uppochnedvänd ananas betyder.”

Brittany svarade: ”Vänta vadå? Jag googlar just nu.”

Annons

Hon delade videon med en bildtext: ”När man inser att man har gjort ett misstag.”

Och det var inte bara hennes kompis som upptäckte misstaget, det gjorde även några andra användare.

I en kommentar till inlägget skrev en person: ”Jag har tänkt så här i varje video jag har sett av dig. Jag tänkte bara ’var och en för sig’.”

”Jag har alltid trott att du och din partner bara höll på med lite extra roliga saker. Jag är ledsen att du faktiskt inte visste det”, skrev en annan.

Skapat stor förvirring

Men hon är inte den enda som inser att ananasen inte alltid är vad den verkar vara.

TikTok-användaren Linda avslöjade förra året att hon och hennes make hade köpt matchande badkläder till en resa, komplett med ananasmönster.

Och hon förklarade att de var lite förvirrade över varför folk var ”lite för snälla” under deras semester.

Men Linda och hennes partner var inte de enda som blev chockade av avslöjandet – det var många som kände likadant i kommentarerna.

En användare frågade: ”När började ananasen betyda detta? Jag hörde om detta först för några veckor sedan och bara för att jag såg det på TT.”

En annan skrev: ”Jag trodde att ananas betydde gästfrihet. Jag arbetade 10 år på ett boende med stödboende och allting var ananas.”

Pinsamt värre! Hade ni koll på det här?

Annons

Andra läste även