Hur skulle ni reagerat i den här kvinnans situation?

Det är ingen hemlighet att flyga på semester ibland kan vara en stressig upplevelse. Ofta är det lång väntetid, mindre bekväma flygstolar med mera.

En kvinna fick sig dock något av en chock när hon gick ombord på ett flygplan och såg att hon inte hade någonstans att sitta. 

Raden som hon hade tilldelats en plats på fanns inte alls. Det skriver  Mirror .

Den olyckliga passageraren gick ner till raden hon skulle sitta på. Här upptäckte hon dock att raden hon fått biljett till inte alls fanns i planet.

Det fick kvinnan, som heter Daisy Barr, att göra en video av den bisarra men också stressiga upplevelsen. Hon har delat den här videon på TikTok med texten: ”När du måste sitta på rad 26, men rad 26 finns inte”.

I videon, som nu har blivit viral, kan man se Daisy filma på en skylt i planet som anger att det ska finnas tre platser i raden. Hon filmar sedan ner på ett tomt rum där en kvinna sitter på golvet.

Därefter filmar hon över till andra sidan planets gång, där en grupp kvinnor står och ser lika förvirrade ut som att se att deras platser i planet inte finns.

@daisybarr1

♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) – Dominik Hauser

Daisy hävdar också att varken hon eller gruppen hon reste med erbjöds hjälp av flygbolaget. Lyckligtvis innebar det dock inte att de inte kunde komma ombord på planet.

”Vi reste oss förstås inte under flygningen. Vi gick bara runt och hittade några tomma platser. Och nej, ingen hjälpte oss. Som tur var fanns det några tomma platser”, lyder det från Daisy.

Den virala videon har visats mer än 1,4 miljoner gånger sedan hon delade den. Flera tittare har uttryckt att de är mycket chockade över Daisys upplevelse.

”Det faktum att det är så många personer från flygbolaget som har sett ditt platsnummer och ändå har de låtit dig gå ombord på planet”, skriver en person.

”Det beror på att du inte köpte extraleveransen och beslaget när du reserverade plats”, läser en annan person skämtsamt.

Trots att det sällan är något man hör talas om var det flera personer som skrev att de försökt vara i samma situation som Daisy och hennes vänner plötsligt hamnat i.