Kvinna stämmer klädkedja: När hon tog av sig klänningen efter festen hittade hon något ludet i tyget

Det var för mycket att bära för kvinnan som nu kräver ersättning.

När man står inne i butiken och ska köpa kläder, oavsett om det är en jacka, nya byxor eller klänning, så ska kvaliteten vara bra, precis som priset.

Eftersom alla inte har råd med Hugo Boss eller Armani får de flesta av oss rätta munnen efter plånboken och köpa det bästa som slantarna medger.

Ändå var det en ovanligt besviken Cailley Fiesel som hade köpt en klänning hos klädbutiken Zara i New York , skriver Metro.

Klänningen stank 

När Cailley skulle ta på sig den nyinköpta klänningen för att gå på fest undrade hon varför den luktade så konstigt, men valde att låtsas som ingenting och gick hemifrån.

När hon skulle ta tag i en lös tråd i en söm gick det upp för henne. Det var nämligen inte en lös tråd, utan den lilla tassen på en död råtta som sytts in i tyget där den kvävts till döds.

Tanken på att gå på fest iförd en klänning som stank av död blev för mycket för kvinnan, som nu har stämt klädfirman. Kvällen efter att hon hade haft på sig klänningen fick hon ett kraftigt utslag som hennes läkare menade berodde på en smittsjukdom från gnagare.

Hon stämmer klädföretaget på grund av klänningens tydliga defekter och råttsmitta.

En talesperson för klädfirman har sagt att de har tagit emot stämningen och nu kommer att företa en undersökning för att fastslå hur råttan sytts in i klänningen från första början.

Sponsrat innehåll

Andra läste även