En kvinna som inte hade pengar till mat har delat med sig av en kreativ lösning på problemet, men långt ifrån alla tycker det är okej.

En kvinna har mött kritik på nätet efter att ha erkänt att hon gick på 16 dejter i rad för att hon inte hade pengar att betala för mat själv.

TikTok-användaren McCall Brock sa att hon fick slut på pengar när hon fortfarande gick på college. För att få mat kände hon därför att hon var tvungen att gå på dejter med killar som inte var medvetna om att detta var hennes verkliga motivation.

Det gjorde att hon lyckades ordna inte mindre än 16 dejter på 16 dagar så att killarna som bad henne ut kunde betala för hennes mat. På så sätt såg hon till att hon fick utsökt mat, även om hon inte hade råd, skriver The Mirror.

Efter att ha delat historien på den sociala mediesidan TikTok har hon delat sina följare eftersom vissa hyllar henne som ett ”geni” medan andra tror att hon har utnyttjat männen. Hittills har hennes bekännelse setts av mer än 1,5 miljoner människor.

”På college när jag fick slut på pengar till mat gick jag på en dejtingapp och på 16 dagar hade jag 16 middagsdejter. En tjej måste äta”, skrev hon under texten till videon som hon delade på sociala medier.

I kommentarsfältet möttes hon snabbt av mycket kritik, vilket fick henne att betona att männen själva frågat ut henne: ”För att förtydliga frågade alla dessa män om jag ville gå på dejt.”

@mccall_brock

haha hungry girl #college #dating #relatable #freshmenthings #utah #provo #byu #crazy #dinner #comedy #humor

♬ Crazy – Patsy Cline

Alla har dock inte reagerat negativt på hennes kreativa lösning på penningproblemen. Det är upp till flera personer som har hyllat henne och hyllat hennes idé.

”Och det är ett affärsbeslut”, skriver en person i kommentarsfältet, medan en annan skriver: ”Ett universellt livshack.”

En tredje person går till och med så långt som att kalla henne ett geni: ”Nej, det kallas bara att vara ett geni.”

Men alla har inte varit riktigt så stöttande av hennes beslut att dejta män bara för att betala för hennes mat. Många tror att det hon har gjort är att ha utnyttjat männen.

”Och det är därför jag inte betalar”, skriver en man.

”Jag har aldrig gjort det här. Jag känner att det utnyttjar dem. Speciellt om deras känslor blir inblandade”, skriver en kvinna.

”Eller så kan du få ett jobb”, säger en tredje person, tydligen inte heller något fan av hennes lösning.