Kvinnan klev ur duschen helt näck – det hon ser utanför fönstret gör henne chockad

Det här är bara någonting som låter väldigt, väldigt konstigt. Jag trodde inte att det var sant när jag läste det första gången men tyvärr så har det inträffat i verkligheten. Det här är verkligen sjukt!

En kvinna i Göteborg blev mäkta förvånad när hon klev naken ur sin dusch. Det hon såg utanför fönstret hade hon verkligen inte förväntat sig – där hängde en mobiltelefon i ett snöre. Kameran på telefonen var riktad mot henne. Grannen på våningen ovanför är nu misstänkt för kränkande fotografering.

Kvinnan som bodde i lägenheten blev minst sagt chockad när hon såg mobiltelefonen hängandes i ett snöre. Det hon gjorde då var att springa in i ett annat rum för att kunna sätta på sig några kläder.

När hon hade fått på sig kläder och tittade ut igen så såg hon hur mobilen drogs upp igen för att sedan firas ner ytterligare en gång. Även den här gången var det med kameran riktad in mot lägenheten och mot henne.

Mannen som är misstänkt för gärningen är i 20-årsåldern. Han har medgett att han filmat kvinnan från sin mobiltelefon men nekar till att han har filmat annat än hennes ansikte.

Filmen som spelats in på mobiltelefonen är tyvärr raderad. Polisen har arbetat med att försöka återskapa den sekvensen som det gäller men utan några resultat.

Mannen har medgett omständigheterna men han står fast vid att han inte gjort något brott. Han hävdar dessutom att han ”älskar” henne på ett obeskrivligt sätt.

Ska man inte kunna vara ifred i sitt egna hem längre?

Sponsrat innehåll

Andra läste även