Kvinnan tog bort gamla tapeter: plötsligt upptäcker hon ett dolt meddelande

Nu vägrar hon att täcka över det, och tror att det har blivit en integrerad del av husets historia.

Ett dolt budskap gömt bakom tapeten väcker förflutna kärlek till liv under en renovering

Att renovera ett hus kan ge många överraskningar, men en kvinna fick mer än hon prutade för när hon upptäckte ett dolt budskap bakom tapeten i sitt nya hem. 

Nu vägrar hon att täcka över det, och tror att det har blivit en integrerad del av husets historia, skriver The Mirror.

Under en renovering stötte kvinnan som går under namnet @farnovations på TikTok på ett hjärtskärande meddelande bakom tapeten, skrivet av tidigare ägare. 

Det handskrivna meddelandet löd: ”Frankie jag älskar dig Pat.” Kvinnan avslöjade att Frankie var kvinnan hon hade köpt huset av och Pat, hennes bortgångne man.

I en känslosam TikTok-video förklarade hon att paret tillbringade mer än 45 år i det här huset och uppfostrade sina barn här. Berörd av meddelandet sa hon: ”Jag skickar henne en bild på det vackra minnet och vi målar om den här väggen så att meddelandet stannar kvar i huset.”

Användare på TikTok svarade med liknande upplevelser och berättade om sina fynd av tidigare ägares minnen. En person berättade hur de lade till sina egna namn och datum till ett liknande meddelande som de hittade i sitt hem.

Men alla upptäckter under renoveringar är inte lika berörande. En annan kvinna delade med sig av en mer skrämmande upplevelse när hon hittade något läskigt under golvbrädorna i sitt hus och bad samhället om hjälp att identifiera det. Flera erbjöd sina teorier, vilket fick henne att känna att hennes hus togs direkt ur Netflix-serien Stranger Things.

Sponsrat innehåll

Andra läste även