Mamma krossade sin nyfödda dotter direkt på trottoaren: nu har domen kommit

Annons

Vittnen som såg händelsen kunde inte tro vad de just sett.

Att föra ett nytt liv till världen kan vara en överväldigande och glädjefylld upplevelse för många kvinnor, fylld av kärlek och lycka. Tyvärr är detta inte fallet för alla. Vissa kvinnor upplever motsatta känslor som rädsla, sorg eller till och med postnatal depression efter förlossningen. 

Ett hjärtskärande fall med en 21-årig mamma från Mississippi har kulminerat i ett livstidsstraff utan möjlighet till villkorlig frigivning. Den unga kvinnan, Makaylia Shaylynn Jolley, erkände sig skyldig för att upprepade gånger ha slagit in sin två månader gamla dotter i betong.

Pearl Police utfärdade ett pressmeddelande som beskrev hur vittnen såg Jolley ta tag i sin dotters anklar och kasta henne. 

Annons

Tyvärr fick den lilla flickan, Khalysie Lashay Jolley, så allvarliga skador att hon lades in på sjukhus och dog två dagar senare. Till följd av moderns utbrott fick den nyfödda dottern en omfattande skallfraktur, svullnad i hjärnan, skavsår, blödningar i ögonen, en fraktur på höger armbåge, en fraktur på vänster tumme och en hjärnblödning.

Annons

I rätten dömdes Jolley till livstids fängelse på måndagen. Åklagaren betonade att Jolley aldrig skulle lämna fängelset och förutspådde att hon skulle dö där.

”Detta är ett oförklarligt och avskyvärt brott mot ett oskyldigt barn. Mitt kontor tackar vittnen, ambulanspersonalen, läkarna vid Blair E. Batson och Mississippi Children’s Safe Center, Pearl Police Department och Pearl Fire Department för deras arbete med det här fallet Dessa män och kvinnor kommer för alltid att påverkas av vad de såg den 12 maj 2022. Kvinnan som var tänkt att älska och stödja Khlaysie är den som valde droger framför sina barn och orsakade Khlaysies död. Makaylia Jolley kommer att dö i fängelse, där hon hör hemma för att ha begått dessa brott mot sin dotter.”

Den fruktansvärda attacken rapporterades den dagen i maj när Pearl Police fick flera samtal om Jolleys hemska handlingar. Vittnen berättade hur hon påstås ha slagit ner sitt barn på trottoaren och lämnat henne där innan hon flydde och senare arresterades.

Jolley hävdade för polisen att skadorna på hennes dotter var en olycka och att hon inte kunde förklara varför hon hade orsakat skadan. Hon rapporterades också ha tagit droger den morgonen, vilket kan ha påverkat hennes agerande.

Annons

Andra läste även