Mamman födde en enorm son – 4 månader senare chockar storleken alla: ”en 30 åring!”

Denna enorma bebis gör succé på nätet. Klippet på bebisen har sets av över fem miljoner personer och chockar nu alla.

”Det där är en fullvuxen man med lån”, skriver en person.

Ett par på Tiktok har blivit virala över hela världen, efter att ha delat med sig av sin enorma bebis. I klippet, håller pappan upp den fyra månaders bebisen och skriver:

”Jag har blivit retad tre gånger i dag, allt på grund av min fyra månader gamla sons storlek. Titta så stor han är!”.

Över fem miljoner personer har sett klippet och över en halv miljon har gillat klippet, cirka 11 tusen har kommenterat klippet.

Mamman till barnet skriver i kommentarsfältet att både hon och pappan är normalstora, men att hon på något sätt alltid lyckats att föda ”gigantiska barn”.

Många personer är i chock och kommentarsfältet på Tiktok är fullt av personer som tycker att bebisen påminner om en fullvuxen man.

”Det där är ingen bebis, det där är en fullvuxen man med lån, två barn och ett framgångsrikt företag! Väldigt söt!” skriver en person, enligt The Sun.

”Det där är en 30-åring med en magisterexamen i företagsekonomi. Han har också ett sommarhus i Spanien och är inne på sitt andra äktenskap”, skriver en annan.

Efter all uppståndelse har mamman lagt upp ett nytt inlägg på Tiktok, där hon säger att barnet föddes med en normalvikt, däremot var han väldigt lång redan vid födseln.

Men oavsett vad så kan inte världen få nog av den fyra månader gamla bebisen.

”Han är bokstavligen så söt!” skriver en person.

”TITTA PÅ HONOM! Han är så söt!!” skriver en annan.

”Den herre… är en 30-åring med en magisterexamen i företagsekonomi,” sa en annan komiskt och tillade: ”Har också ett fritidshus i Spanien och på sitt andra äktenskap.”

Sedan fanns det de som tyckte synd om mamman som erkände att även om hon och hennes partner båda är medelstora – så producerar de ”massiva bebisar”.

”AUCH… Är hela min hjärna första tanke”, uttryckte en.

”Jag tycker synd om din fru, RIP punani,” uttryckte en lustigt.

”Vår bebis föddes inte massiv!”

Sponsrat innehåll

Andra läste även