Mamman föder en flicka som liknar en bodybuilder från midjan och upp – på grund av den ovanliga sjukdomen

Mamman var gravid i 15:e veckan när läkarna upptäckte något udda med hennes graviditet. Läkarna upptäckte att det fanns ovanligt mycket vätska runt barnet, men det fanns inget som hade kunnat förbereda Joni eller läkarna för tillståndet.

Bebisen Madison föddes i Crestview, Florida i USA och hon såg väldigt annorlunda ut än vad Joni förväntade sig om sin lilla flicka. Maddison såg normal ut nedanför midjan, men hon verkade extremt muskulös ovanför.

Läkarna tog olika tester i flera månader innan de äntligen kunde ge en diagnos, vilket var progressiv överväxtstörning känd som CLOVES syndrom. Det här ovanliga tillståndet sker på grund av en mutation hos generna, vilket leder till uppbyggnad av extra lymfatisk vätska under armarna och bröstet.

Madison fick stå ut med en otrolig massa på över 2 kg i sin högra arm när hon var bara 18 månader gammal, rapporterar Metro. Läkarna tror att den här massan kommer att fortsätta att växa när Madison växer och blir äldre.

Dessa experter var inte ens säkra på att Madison skulle överleva sitt tillstånd, men hon är med oss fortfarande och trotsar förväntningarna. Hennes utseende är tyvärr något som många påpekar och det leder till flera elaka kommentarer från främlingar. Titta på videon om den här gulliga flickan för att lära dig mer om Madisons tillstånd.

Sponsrat innehåll

Andra läste även