Mamman följer med sin son till skolan – då upptäcker läraren det här i hans hår: hemskt

Annons

Dino Sheffield går i tredjeklass. Den här dagen så följde hans mamma honom till skolan, vilket brukade ske väldigt ofta. Men just den här dagen skiljde sig åt.

När mamman precis ska till och gå så lägger läraren märke till någonting i hans hår. Vad ingen vid det här tillfället visste var att detta skulle förändra hans liv helt och hållet.

Läraren såg att han höll på att tappa håret och att en del redan hade trillat av. Det gick nästan att dra bort håret eftersom det satt så löst.

De var överens om att Dino behövde uppsöka läkarvård. Väl framme vid sjukhuset så kunde läkarna diagnostisera honom med Alopecia areata, som är en autoimmun sjukdom där kroppen angriper hårsäckarna.

När detta beskedet kom så fick läraren för sig att göra något. Det som läraren gjorde har väckt många reaktioner över hela världen. Vänta bara tills du får se vad det var som han gjorde!

Annons

Ehren Steiner heter läraren som tog sig tiden för att samtala med Dino. En stund in i deras samtal undrade han om Dino ville raka av allt sitt hår.

Han visade och erbjöd sitt stöd till Dino i den här svåra tiden. Dino berättade att ”han är den bästa läraren någonsin” till sin mamma efter samtalet.

Annons

I klippet här får ni se hur Dino ser ut idag och hur allt slutade.

Sponsrat innehåll

Andra läste även