Mamman fruktade en inbrottstjuv: lokalsamhället var chockat över vad hon gjorde

Annons

Händelsen tog en oväntad vändning när mamman kom ner med sin pistol.

De flesta betraktar sitt hem som sitt eget hemliga tempel, där man helt kan koppla av och släppa alla fasader och bekymmer. 

Därför väcker det också snabbt en reaktion om man känner att något inte är som det ska. Detta hände en mamma i Florida som blev så rädd att hon av rädsla sköt ett skott. 

En incident i Pembroke Pines, Florida, har chockat samhället när en mamma av misstag sköt sin son i benet efter att hon trodde att han var en inbrottstjuv. 

Annons

Händelsen inträffade på söndagen klockan 01:43 när polisen fick en rapport om en skottlossning mot ett hem nära Northwest 134 Avenue och Northwest 9th Street.

Enligt uttalandet från Pembroke Pines Police väcktes mamman av ett ljud i köket efter att hon hade somnat på soffan. Hennes son hade också somnat på sitt rum tidigare på kvällen.

”Mamman blev skrämd av ett ljud i sitt kök när hon sov på sin vardagsrumssoffa,” sade Pembroke Pines Police. 

Annons

Kvinnan fruktade att det fanns en inbrottstjuv, så hon ”grep en pistol som hon hade gömt i sin väska bredvid sig i vardagsrummet”, enligt polisens uttalande.

Hon gick sedan mot källan till ljudet och det var vid det här laget som hennes son också var i köket. Polisen förklarade att de två ”blev förskräckta av varandras närvaro”.

”Mamman avfyrade sitt vapen av misstag två gånger, varav ett träffade golvet och slog av misstag hennes son i benet”, säger polisen.

Efter händelsen fördes pojken till ett lokalt sjukhus för behandling av hans icke-livshotande skador. Polisen har inlett en utredning om händelsen och uppger att det i nuläget ”inte verkar finnas något brottsligt uppsåt” i ärendet. 

Dessutom har barn- och familjedepartementet kontaktats som en del av utredningen.

Annons

Andra läste även