Mamman hittar dotterns intima leksak i diskmaskinen: då inser hon sitt pinsamma misstag

Annons

En chockad mamma gjorde ett anmärkningsvärt fynd i familjens diskmaskin. Då hon konfronterade dottern gick den konstiga sanningen upp för henne.

En stackars mamma fick nyligen något av en chock då hon skulle tömma familjens diskmaskin. För inne i maskineriet tillsammans med tallrikar och bestick, låg en stor, färgad intimleksak. Det skriver brittiska Metro.

Den förskräckta mamman förstod att den fräcka leksaken måste tillhöra hennes dotter. Därför packade mamman in den röda leksaken i en handduk, uppsökte sin dotter och frågade argt, ’varför hon hade lagt din leksak i diskmaskinen?’

Allt detta vet vi för att en person med användarnamnet ’FictionBastard’ har lagt ut historien på bilddelnings-mediet Reddit.

Huruvida ’FictionBastard’ är dottern visas inte, likasom vi heller inte vet med säkerhet att historien är helt sann.

I varje fall har historien blivit berättad och delad via två Snapchat-bilder som visar den röda leksaken.

Annons

Till bilderna finns det en text, skrivet av dottern och på den första bilden beskriver hon ovanstående förlopp.

Annons

På den nästa förklarar dottern dock varför hennes mor omedelbart efteråt blev ännu mer generad.

För efter frågan om vad en leksak gjorde i familjens diskmaskin, kunde den överraskade dottern berätta att det då inte var tal om någon leksak.

Däremot hade dottern lagt sin röda vattenflaska i diskmaskinen, där den olyckligtvis hade skrumpnat på grund av den höga temperaturen.

Annons

På grund av samma orsak hade vattenflaskan blivit förvandlad till något som otvetydigt liknar en fräck vuxenleksak.

– Det var en vattenflaska. Den krympte. Hon (mamman, red.) berättade hur dåligt hon mådde resten av dagen, skriver dottern till den andra bilden flankerat av en ’skratt-smiley’, som perfekt understryker det roliga med hela missförståndet.

Något kunde dock tyda på att den stackars mamman inte fann situationen lika rolig.

Sponsrat innehåll

Andra läste även