Mannen gav Henriette pengar för att få se henne i BH – blev inte som han tänkt sig

Annons

Henriette Otervik är en bloggare från Norge som är 22 år gammal. För inte så länge sedan fick hon en snuskig förfrågan på Snapchat av en man. Det var då hon bestämde sig för att hon skulle driva med mannen – men det skulle få kosta honom 1500 kronor för mödan. Innan Henriette avslöjar vad hon tänkt göra så berättar hon: – Frågor från grisar på Snapchat, det får jag varje dag.

Bloggerskan Henriette Otervik kommer från Trondheim i Norge. Sedan ett par år tillbaka driver hon en blogg som är väldigt populär där hon skriver väldigt mycket om mode, träning men även om livet i stort.

Nu har den 22-åriga bloggerskan från Norge fått enorm spridning över hela världen på nätet efter att ha grundlurat en riktig snuskhummer. Bland annat så har denna händelse uppmärksammats av den danska tidningen BT.

I ett inlägg som hon har publicerat på sin blogg berättar Henriette väldigt utförligt hur hon gick till väga för att sätta den okände mannen på plats. Att hon lyckades med sin luriga kupp kan vi lova dig, han måste ha blivit riktigt förvånad när han såg det här.

Henriette får väldigt ofta frågor från snuskhumrar:

– Frågor från grisar på Snapchat, det får jag varje dag, skriver Henriette i blogginlägget.

Sedan fortsätter hon:

Annons

– Vanligtvis bryr jag mig inte om sånt här, men i dag bestämde jag mig för att göra ett undantag.

Henriettes egna ord om det förslaget som hon fick:

Annons

– Den här killen frågade om jag kunde skicka en bild av mig själv i bh. Det tycker jag är äckligt, eftersom jag självklart inte vill skicka något privat till någon för pengar.

Annons

Men Henriette hade en plan – som det snart var dags att genomföra.

Henriette valde att ta skärmdumpar på hela konversationen som hon hade med snuskhummern och delade sedan med sig av dessa på sin blogg. Och konversationen som dom har sinsemellan är minst sagt roande.. Inledningsvis får vi läsa om hur mannen vill ge henne pengar för att visa sig i BH.

Han skriver att han vill välja BH och givetvis får han göra det – för han ska ju betala 1500 kronor för det…

Efter att ha valt vilken han vill ha bild på så ska han skicka över pengarna till Henriette. Bilden här nedanför är bevis på att han förde över pengarna.

Nu när pengarna var överförda så var det bara för Henriette att skicka över en bild. Hon höll det hon hade lovat och skickade därför bilden.

Det här var bilden som han fick.. Det enda han svarade var ett frågetecken.

Mannen hade verkligen inte räknat med det här svaret.

Sponsrat innehåll

Andra läste även