Mannen ville hedra sin bortgångna fru – 19 år senare lämnas ingen oberörd av resultatet

Det är svårt att hålla tårarna borta när man ser vad mannen gjort för sin avlidna fru.

Trots att våra nära och kära lämnar oss, kan kärleken fortsätta att blomstra i våra handlingar och minnen. Janet och Winston Howes delade tre lyckliga årtionden tillsammans tills Janet oväntat gick bort i en hjärtattack i en ålder av 50 år.

För Winston blev sorgen överväldigande, och han påbörjade ett otroligt projekt för att hedra sin älskade frus minne.

Enligt Business Insider har det nu gått nästan 20 år sedan Winston blev änka, och en video som visar det vackra resultatet av hans projekt har blivit viralt på internet.

För att hedra Janets minne och skapa en plats där deras son kunde finna tröst, började bonden från South Gloucestershire i England plantera ekar – många träd, totalt 6 000. Han skapade en magnifik skog.

Mitt i skogen har Winston skapat en öppen äng, helt avsiktligt formad som ett hjärta, där hjärtats spets riktas mot platsen där Janet föddes. Denna vackra äng gömd i skogens mitt var länge en hemlighet för familjen. Men en dag, när en bybo flög över skogen i en luftballong, upptäckte han Winstons vackra projekt och avslöjade det för omvärlden.

– När vi var klara med plantering satte vi en bänk i hjärtat, med utsikt över en kulle nära hennes barndomshem. Ibland går jag ner dit, bara för att sitta och tänka på saker. Det är en vacker och bestående hyllning till henne som kommer att finnas här i flera år, sa Winston enligt Business Insider till Telegraph.

Enligt webbplatsen Senest.dk har Winston en fin tradition att plantera påskliljor mitt i hjärtat av ängen varje vår, som en vacker hyllning till Janets ande. Denna gest av kärlek och minne ger liv åt platsen på ett särskilt sätt.

Winstons hjärtformade skog har också blivit föremål för uppmärksamhet på sociala medier.

En video som visar den magnifika skapelsen har filmats och delats på Youtube, där den har berört och inspirerat människor över hela världen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även