Martina har störst bröst i Europa – ”Jag ska bli en exotisk Barbie med mörk hud”

Martina hade egentligen bara tänkt att fixa läpparna och brösten, men nu 570 000 kronor senare är hon fast i ett beroende.

Kvinnan med ”Europas största bröst” har fastnat för ett nytt ingrepp: Melanininjektioner.

– Jag ska bli en unik och exotisk Barbie med mörk hud, ljust hår och överdrivna kurvor, säger hon.

Martina Big, från Tyskland, även känd som kvinnan med ”Europas största bröst” har skapat debatt. När hon tog melanininjektioner för att få en bättre bränna hände någonting som hon inte trodde skulle hända.

Hennes hud blev mörkare och hon beskriver det som hon har fått ”huden som en afrikans tjej”.

– Jag hade inte förväntat att jag skulle bli så mörk i huden, men det funkade så bra. Jag vill verkligen se hur långt jag kan komma. Nu vill jag bara bli mörkare och mörkare och se vilka gränser som finns, säger hon till Barcroft.

Läs mer på nästa sida.

Sponsrat innehåll

Andra läste även