Mikael Persbrandts nakenchock – väcker starka reaktioner hos följarna

Annons

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell har varit ett par i över 15 år. Nu lägger Sanna upp en bild på sin kärlek som väcker starka reaktioner.

”Vem sitter ens naken?!”, skriver en person.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har varit ett av Sveriges hetaste par under en längre tid. De har varit ett par i över 15 år och har tillsammans barnen Igor, Lo och Fox. Sanna har även dottern Olga Crafoord-Lundell, sedan tidigare.

Men trots att Sanna och Mikael fortfarande håller ihop efter dessa år har deras relation inte varit helt okomplicerad. Paret har gått skilda vägar flera gånger och sedan återförenats.

Idag skriver Sanna att deras relation är starkare än någonsin och på Instagram hyllar hon sin kärlek samtidigt som hon delar med sig av en ovanlig bild.

Foto: Instagram

Sanna har alltid varit öppen med sin uppväxthistoria och hur den har format henne. Hon växte upp med en mamma som var bipolär och stundtals missbrukade alkohol och tabletter, även hennes pappa har haft missbruksproblem. Det har gjort att Sanna blev medberoende i väldigt tidig ålder.

Även Mikael har ett förflutet med alkohol-och drogproblematik. I januari 2015 gjorde han en utredning som visade att han har bipolär diagnos. Sanna tror att den gemensamma grunden gör paret till en stark duo. Men har även gjort det svårt vissa stunder.

Annons
Annons

– En av de största konfliktpunkterna för mig har varit tillitsbrist, att inte kunna tro på att livet vill mig gott. Men efter tio tillsammans så har vi lyckats bevisa det för varandra, det har hänt mycket i vår relation. Jag har jobbat mycket med mitt medberoende och Micke fick hjälp med den bakomliggande problematiken, bipolära sjukdomen. Det förändrade allt, säger hon till tidningen Allas.

Foto: Instagram

På Sannas Instagram får följarna ta del av glimtar från parets vardag. På alla hjärtans dag bjöd hon på en kärlekshyllning som väckte starka reaktioner.

Hon publicerade en bild på en naken Mikael, sittandes på en häst och till bilden skrev hon:

Annons

”Vem går ens med på att lajva Putin naken på häst för att hans tjej såg ett vackert tillfälle att få tre extremt älskade i samma bild? Min kille förstås. Den roligaste, modigaste, vackraste jag mött. Happy Valentine Mikael. Alla dagar alltid.”

Foto: Instagram

Många följare glädjer sig åt inlägget.

”Vem sitter ens naken på en häst?! Det kliar bara jag tänker på det och snart är det fällperiod. Men vågar man inte, så vinner man inte heller!”, skriver bland annat en följare.

”Det är kärlek! Vilken härlig bild!”, skriver en annan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även