Molly Sandén avslöjar okända samtalen med Danny Saucedo efter uppbrottet – ”Legat sömnlös”

Molly Sandén och Danny Saucedo gjorde slut våren 2019 efter att ha varit ett par i flera år. Nu avslöjar Molly den okända kontakten med Danny efter uppbrottet.

– Jag får en klump i halsen nu, säger Molly Sandén i Schulman show.

Molly Sandén, 28, och Danny Saucedo, 34, bekräftade att deras relation hade tagit slut i mars 2019. De hade varit ett par i många år, var förlovade och kärleken utåt såg ut att blomstra.

Efter uppbrottet släppte Molly ett album som handlade om sorg, kärlek som tar slut och krossade hjärtan. Albumet ”Det bästa kanske inte hänt än” fick fem Grammis-nomineringar.

Paret har varit öppna med anledningen till att relationen tog slut, vilket var att de ville olika saker i livet. Uppbrottet var inte dramatiskt utan paret ska ha avslutat det lugnt och fint.

– Jag tyckte ändå att mitt senaste break up var så smärtfritt som det bara kunde bli, vi försöka verkligen göra det med så mycket respekt och kärlek till varandra som möjligt, har Molly tidigare sagt i vännen Oscar Zias podd.

Både Molly och Danny har idag funnit kärleken på annat håll. Molly är idag tillsammans med musikern David Larsson och Danny har gett sitt hjärta till modellen Anna Eriksson.

Molly berättar nu att hon och Danny har haft kontakt efter uppbrottet. Molly ville att Danny skulle få höra hennes låtar innan de kom ut, eftersom att albumet till stor del handlade om just honom.

I Alex Schulmans podd ”Schulman show”, läser Alex upp låttexten till Mollys hit ”Var det då?”, som handlar om ett bråk med Danny efter en utekväll. Molly förklarar att just den låten varit lite extra känslig.

– Jag får en klump i halsen nu. Jag har legat sömnlös för att jag ska säga det här offentligt. Alla fattar ju vem det handlar om, säger Molly i podcasten.

Hon säger även att hon har skickat flera av låtarna till Danny.

– Jag varnade lite. Han hörde låten, han tyckte inte jättemycket om den, säger hon.

Molly var också väldigt tydlig med att säga att det aldrig har funnits en tanke på att måla upp Danny på ett dåligt sätt.

– Jag försöker inte smutskasta honom, säger hon.

Sponsrat innehåll

Andra läste även