Mor och dotter delar samma man: ”När jag inte är på humör får han min mamma”

En mor och dotter har avslöjat att de delar samma man. De har också avslöjat att de inte tycker att det är något fel på det.

Madi Brooks bor med sin man i USA. Det är dock inte bara henne som han har en nära relation till. Det gäller även hennes mamma.

I en video som hon har delat på det sociala mediet TikTok berättar hon öppet om detta. Här avslöjar hon att han får vara med hennes mamma om hon inte är på humör för det själv.

Både Madi, hennes man och hennes mamma är swingers. Därför har de alla flera partners som de är med när de går på evenemang och fester med syftet. Detta är skrivet av The Sun.

”Jag och min mamma är båda swingers och det är fantastiskt. Vet du varför? För när jag inte är på humör kan jag bara låta min man ha henne”, säger hon.

”Ja, jag är den typen av fru. Jag låter min man ha henne några gånger i veckan.”

Det stannar dock inte här. För det är inte bara hennes mamma som han får vara med. Han får faktiskt också ”leka” med hennes syster ibland.

”Vill du veta hur jag gör min man glad? Jag låter honom leka med min lillasyster”, säger hon.

Hennes videor, som naturligtvis har haft blandade åsikter, har blivit virala. De har fått miljontals visningar på sociala medier.

En stor del av de som har sett dem har valt att kommentera filmerna. Här är det många som har uttryckt att de blev chockade över det de bevittnade.

”Det räcker med TikTok för i år. Jag är ute”, skrev en person bland annat.

”Hur började det samtalet ens?” sa en annan.

”Jag vet inte hur någon kan dela men det är ditt liv”, skrev en tredje.

Skulle ni klara av att göra det här? Kommentera era åsikter!

Sponsrat innehåll

Andra läste även