När pojken med Downs syndrom får hålla i sin systerdotter för första gången händer något magiskt

Pojken med Downs syndrom älskar bebisar. Och han älskar att hålla bebisar. Tyvärr är det inte många som tillåter honom att hålla i sitt barn. Tills han blev farbror.

Det är storebror till pojken som har lagt upp en bild på brodern som får hålla i sin systerdotter för första gången.

”Min bror är lågfungerande med Downs syndrom. Han brukade älska att hålla bebisar, men sällan låter någon honom göra det. Min fru och jag lät honom hålla i vårt barn idag. Här är hans reaktion när vi gav henne till honom, och vidare hur han höll henne utan att röra sig i fem minuter. Jag började nästan gråta”, skriver brodern till bilden som han delade på bilddelningstjänsten Reddit.

Härlig reaktion

Många har kommenterat bilden, och flera påpekar hur härlig pojkens reaktion är, och hur avslappnad bebisen verkar vara i sin farbrors famn.

Men det är särskilt en kommentar som sticker ut och har fått många likes:

”Tack för det här. Min kusins ​​son har Downs syndrom. Han har alltid hatat främlingar. När jag träffade honom första gången var han ungefär ett år gammal. Min familj sa att jag inte behövde bli besviken om han inte ville ha något med mig att göra”, skriver personen.

”Slickade mitt ansikte”

”Hela familjen överraskade mig på flygplatsen en gång och tog med honom. Han överraskade alla genom att sträcka sig efter mig direkt. Och så satt han klistrad vid mig. Han hade en sak som han bara gjorde med mig och ingen annan: Han skrek ”ahhhhhhh” och slickade mig i ansiktet.

När han var ungefär tre år flyttade jag in hos dem. Jag hyrde ett rum med familjen och han brukade ropa ”KNO KNO”, som i ”knock knock” utan K:et, och sedan stoppade han sina tår och fingrar under min dörr. När han var säker på att jag hade sett dem tryckte han upp dörren, klättrade upp i min säng och pekade på tv:n. Jag kunde bara fortsätta jobba på datorn medan han tittade på tecknade filmer i min säng, så länge han fick använda mina pyjamastrosor som halsduk. Varje gång jag tittade på honom gav han mig ett stort leende.”

Sponsrat innehåll

Andra läste även