Nyhetsankaret rapporterar om en brutal död – sekunder senare inser hon att hennes liv är förändrat för alltid

Nyhetsankare har som uppdrag att presentera fakta på ett korrekt och ärligt sätt. När den indiska nyhetsuppläsaren Supreet Kaur skulle rapportera om en brutal död, gjorde hon det som hon alltid gör, på ett professionellt sätt.

Men sekunder senare inser hon allvaret i just den här olyckan.

Mannen som var offret var hennes man.

När hon kom till studion och förberedde sig för sändningen fick hon informationen från en teleprompter. Hon gjorde sitt jobb precis som hon gjort hundratals gånger tidigare och började läsa nyheterna.

Den här gången var det en mycket allvarlig och ovanligt stor bilolycka. Hon hade ingen aning om att denna nyhet skulle förändra hennes liv för alltid. Men ju mer detaljer hon fick desto mer misstänkte hon vem offret var. När hon hade all fakta på bordet insåg hon att hennes man var den som hade dött i bilolyckan.

Trots denna hemska situation fortsatte hon att läsa nyheten, med samma professionella inställning som hon alltid haft. Supreet och hennes man hade bara varit gifta i 18 månader.

När hennes kollegor förstod vad som hade hänt förlorade de helt greppet, men försökte hålla masken.

”De borde varit en svår situation för alla. Men hon kontrollerade känslorna och utförde sitt arbete på ett jätte bra sätt. Vi är stolta över henne, säger en anställd.”

Strax efter uppdraget bröt Supreet helt ihop, vilket är helt förståeligt.

Se klippet här.

Sponsrat innehåll

Andra läste även