Paolo Roberto säljer liveshower på nätet – ”Äckligt!”

Paolo Roberto startar nu en liveshow på nätet. Många ifrågasätter fortfarande den dömde programledaren. ”En desperat jakt på pengar!”

Förra året i maj krossades Paolo Robertos liv fullständigt. Programledaren greps av polisen utanför en sunkig lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm.

Det dröjde bara några timmar efter att programledaren erkänt, så sparkades han från TV4, där han varit programledare för ”Farmen”. Hela hans tillvaro krossades totalt och det dröjde inte länge fören flickvännen Elin Härkönen och även ex-frun Lena Arrelöv, övergav honom.

Paolo blev av med alla sina affärsprojekt och reklamavtal. Men nu är saker och ting på väg att vända. Som gammal proffsboxare är han van att kämpa och vägrar att ge sig.

Han har återigen börjat få igång sina affärer och han har startat en webshop med olivolja och andra italienska experter. På nätet delar han flitigt med sig av träningstips och olika övningar.

Paolo arbetar som personlig tränare och leder matlagningsevent. Nu behöver han ytterligare inkomster och startar en liveshow på nätet där han lagar mat.

– Lördag den 27:e februari kl 17:00 kommer jag starta upp något som jag verkligen sett fram emot jättelänge: Att få laga mat tillsammans med er live i en cookalong. Det hela kommer streamas på min Youtube-kanal. Se till att prenumerera på kanalen redan nu så du inte missar detta, skriver Paolo Roberto i ett personligt mail till alla som köpt produkter från hans websida.

Paolo har många fans som stöttar honom och de har bidragit till att han lyckats göra någon form av comeback.

– Kvällen bjuder på en tvårättersmeny med italienska härligheter. Det blir underhållning och jag kommer dela med mig av mina bästa knep för att hjälpa dig lyckas med din matlagning. På cookalong-sidan kan du läsa mer om eventet och även se vilka rätter vi kommer tillaga samt vilka ingredienser du behöver köpa inför kvällen, skriver Paolo Roberto vidare.

I hans inbjudan erbjuder han deltagarna att köpa paket för att kunna följa programmet på bästa sätt.

– Några av produkterna kan du förstås köpa i vår shop. Jag har gjort ett Cookalong-paket som ger dig 75 kr rabatt. Jag har bara 20 balsamvinäger kvar i lager vilket gör att det bara finns 20 cookalong-paket att köpa, så skynda om du planerat att vara med, skriver den dömde forne programledaren.

Paolos senaste projekt har redan blivit ifrågasatt av hans följare. På nätet florerar flera kommentarer.

– Äckligt! Det är en desperat jakt på pengar, han är en s*xdömd brottsling och vem fan vill laga mat med honom? Jag får rysningar, skriver en uppretad person på nätet.

Kommentarerna möts av både gillande och motstånd. Flera personer tycker att programledaren har straffats tillräckligt hårt för ett brott som trots allt är ringa till hans karaktärs sett ur ett straffrättsligt perspektiv.

Sponsrat innehåll

Andra läste även