Paret har svårt att sova på natten – då fångar kameran deras katts upptåg

Kattens nattliga äventyr fångas på film.

Katter är verkligen fantastiska djur. De älskar att vara nära och kela, speciellt på kvällarna när de gärna kryper upp i ens varma säng.

Sheldon har inga planer på att anpassa sig efter sina ägares sovrutiner. Så fort kvällen kommer är det som om han får extra energi.

Eftersom Sheldon’s ägare föredrar att sova på natten men ändå ville hålla ett öga på sin nya fyrbenta familjemedlem, beslutade de sig för att installera en kamera i sovrummet.

”Vi bestämde oss för att köpa en kamera för att filma sovrummet dygnet runt, för att visa hur knasigt Sheldon beter sig. Jag tycker att det han gör är så roligt och ville få det på film,” säger Nadia, Sheldon’s ägare, till The Dodo.

Sheldon’s ägare beskriver honom som ”en livlig liten rackare från Ukraina som älskar att leka”. Och det verkar verkligen som att han lever upp till den beskrivningen.

Under de efterföljande nätterna dokumenterade kameran hur Sheldon spenderade sina vakna timmar i hemmet. Resultaten är både roliga och fascinerande.

Nadia har sammanställt ett collage av alla filmklipp som spelades in under nätterna och delat dem på TikTok, vilket har glatt många. Tusentals personer har sett Sheldons nattliga äventyr på plattformen.

Trots att det kan tyckas utmanande att få tillräckligt med sömn med Sheldon i närheten, är det viktigt att komma ihåg att hans beteende är en indikation på hur väl han trivs hemma med sina ägare.

Sponsrat innehåll

Andra läste även