Paret tog in på lyxhotell i Spanien – när de klev ut på balkongen förvandlades semestern till en mardröm

Annons

Det skulle bli en drömsemester för paret men det slutade istället i en mardröm.

Nu berättar kvinnan hur parets semester fullständigt förstördes efter att hon upptäckte vad som försiggick precis utanför balkongen.

Jacke Colbert, 60, hade betalat en resa för henne och sin make för att få sörja i lugn och ro när hennes svåger gick bort. Men när hon klev ut på balkongen på det fyrstjärniga hotellet i Torremolinos i södra Spanien så gjorde hon en fasansfull upptäckt som förändrade allt.

Anledningen? Det var den här utsikten.

Det som man kan se i bilden som är tagen från balkongen är två personer som rullar iväg en död kropp.

Paret som kommer från Glasgow hade tydligen betalat närmare 40 000 kronor för att få bo på hotellet där balkongens utsikt var ett bårhus..

Annons

Tack vare detta så fick hon flashbacks.

Annons

Paret har filmat och tagit bilder på det som hände utanför balkongen. I videon som finns längre ned i artikeln kan man se hur två kroppar blir inrullande under ett vitt lakan.

För att Jackie som är 60 år gammal skulle slippa se vad som pågick utanför hotellrummets fönster så satte hon upp handdukar. Men det hjälpte inte helt då det skramlande ljudet från vagnarna som liken låg på hördes mer eller mindre dygnet runt.

Hon berättar även att hon är glad att barnbarnen inte var med. Hon tycker att det är ovärdigt för de som nyss avlidit att bli rullade mitt framför ögonen på turister som är där för att sola och bada. Researrangören har besvarat på kritiken och säger att dom är ledsna för det inträffade och ska nu undersöka ärendet.

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även