Penny Parnevik och Douglas Murray har bestämt namn på bebisen – avslöjar namnvalet

Penny Parnevik och Douglas Murrays andra barn beräknas komma till världen om cirka en månad. Nu delar Penny med sig av ett avslöjande kring bebisens namn.

Paret har äntligen bestämt sig för ett namn på den kommande bebisen.

Penny och Douglas väntar sitt andra barn. I augusti avslöjade de den stora nyheten att Penny var gravid igen. 2019 blev paret föräldrar till sin son Atticus.

Parets andra barn är beräknad att komma till världen i början av mars 2021. Penny har varit öppen med att hon knappt hunnit tänka på graviditeten då Atticus tar upp mycket av hennes tid.

Innan Penny blev gravid med den kommande bebisen hade paret egentligen planerat att gifta sig. Men med tanke på pankdemin beslutade paret att skjuta upp bröllopet till sommaren 2021. Det med tanke på pandemin som rådet samt att Penny inte ville vara gravid eller nyförlöst under bröllopet.

Foto: Instagram

Med knappt en månad kvar till nedkomsten av parets andra barn har paret börjat lägga stort fokus på namn till barnet. Paret hade bestämt sig för att inte ta reda på bebisens kön, men däremot gjorde barnmorskan en miss under ett ultraljud och kallade bebisen för ”hon”. Så det kanske är en flicka paret väntar, eller så var det inte en avgörande detalj.

Penny är säker på att hon gillar amerikanska namn. Däremot vill hon inte att namnet ska vara för svårt att uttala i Sverige. Hon har tidigare delat med sig av killnamnen:

Arlow, Booker, Book, Boney, Bowie, Ryker, Finn, Hocksley, Ansel och Atlas. Samt tjejnamnen: Miley, Apple, Bee, Ivy, Enslie, Alaska, October och Wednesday. Detta var dock namn som Penny menade att hon tycker om men inte kommer döpa barnet till.

Under onsdagen delade Penny med sig av ett besked gällande namnjakten. Paret har bestämt sig, men samband med att hon avslöjade det gav hon också följarna en uppmaning.

Foto: Instagram

”Vi är ganska bestämda på tjejnamn men jag behöver lite killnamn inspo!!! Vad tycker ni? Kommentera”, skriver Penny till en bild på sig och magen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även