Pojken ger en lapp till polisen – när polismannen läst den kastar han sig upp från bordet

Annons

Eddie Benitez arbetar som polis i Lakeland, Florida. När han en morgon stannade till vid en restaurang för att äta frukost så kom en ung pojke fram till honom med en lapp.

Eftersom pojken var lite blyg vågade han inte prata och skrev då ett meddelande på kvittot som han hade fått som han sedan sträckte över till polismannen.

Så fort Eddie hade läst vad som stod på lappen flög han upp från stolen och gick raka vägen till pojken och hans mor.

Noah som är 9 år gammal såg direkt när polisen kom förbi på restaurangen. Han ville gärna gå fram till honom och byta några ord men Noah visste inte hur han skulle gå till väga för att få kontakt.

Noahs mamma undrade vad det var som var så intressant och kollade sedan på polisen som satt inne i restaurangen. Han sa då att han gärna skulle vilja säga hej till polisen. Hans mamma sa att han gärna fick gå bort dit och hälsa, men Noah var för blyg.

Då kom han på vad han skulle göra. Han stod sina födelsedagspengar som han hade sparat och valde att betala för polisens frukost.

Hans mamma gick till personalen och pratade med dom och snart hade Noah fått betalat notan och hade kvittot i handen.

Annons
Annons

På kvittot skrev Noah ett meddelande och gick sedan fram till polismannen och la det på bordet.

När Eddie fick lappen och läste vad Noah hade skrivit blev han väldigt berörd och glad.

”Jag vill bli som du när jag växer upp. Tack för ditt arbete” stod det på kvittot.

Annons

Både mamma Amanda och Noah såg hur förvånad Eddie blev när han läste vad det stod på kvittot. Sekunden senare så kom Eddie bort till bordet där dom satt. Eddie tackade så mycket och undrade om de kunde ta en bild tillsammans och de fick han.

”Det betyder så mycket. Det betyder att jag måste gå upp varje morgon och sätta på mig uniformen och göra det jag gör. Det betyder att jag måste fortsätta försöka vara ett gott exempel för alla dessa ungdomar.” berättade Eddie efteråt.

Noah har sedan 4 år tillbaka haft som högsta dröm att bli polis.

”Jag ska göra världen till en bättre plats och ta fast dumma människor”, berättar han för Inside Edition.

Sponsrat innehåll

Andra läste även