Rymdchefens galna avslöjande: ”Det finns utomjordingar på Mars”

Professor Haim Eshed jobbade som chef för Israels rymdsäkerhetsprogram. Nu är han pensionär och avslöjar att vi haft kontakt med utomjordingar på mars.

Det låter otroligt, men den ansedda professorn har släppt ett avslöjande som fått eko över hela världen.

Professor Haim Eshed, 87, arbetade som chef för Israels rymdsäkerhetsprogram i nästan 30 års tid, mellan 1981 och 2010.

Han menar att både Israel och USA ska ha kommunicerat med utomjordingar under de sista åren, som till och med ska ha besökt deras underjordiska bas på planeten Mars.

Mars, Red Planet, Planet, Starry Sky, Space, Universe
Pixabay

Nära att avslöja utomjordingarna

Men varför har inte någon gått ut med informationen tidigare? Enligt Eshed har man inte varit redo för den masshysteri som avslöjandet skulle resultera i.

– Utomjordingarna har bett om att vi inte ska uppge att de existerar för mänskligheten är inte redo för det än, säger han till tidningen ”Yedioth Aharonoth”, enligt Jewish Press.

Haim Eshed säger att dåvarande presidenten Donald Trump vid ett tillfälle varit nära att avslöja utomjordingarna, vilket den galaktiska federationen lyckats avvärja.

”Har inget att förlora”

Professorn säger att utomjordingarna väntar på att människorna ska utvecklas tillräckligt mycket innan de tillkännager sig själva. De ska vara rädda för att vi inte har en tillräckligt stor förståelse om rymden än.

Detta verkar dock Eshed strunta i, då han nu bryter de hemliga avtalen enligt honom själv.

– Men jag har inget att förlora. Jag har fått mina examina och mina priser. Jag är respekterad på universitet utomlands, där trenden också förändras, säger han enligt Jewish Press.

Vad tror ni, är vi ensamma i rymden eller finns det utomjordingar? Kommentera era åsikter!

Sponsrat innehåll

Andra läste även